Dacă Rotaru plătește suma asta, Reghecampf e al Craiovei! Clauza de reziliere a antrenorului de la Neftci

Laurentiu Reghecampf Mihai Rotaru Neftci Baku Superliga Laurențiu Reghecampf
Vali Andronescu
Data publicarii: Joi 22 Decembrie 2022, 17:08
Data actualizarii: Joi 22 Decembrie 2022, 17:07

Laurențiu Reghecampf se află la Neftci Baku din iunie 2022 și are contract cu echipa din Azerbaidjan până la finalul lui iunie 2024.

În ultimul timp, mai ales că Universitatea Craiova a rămas fără antrenor în urma plecării lui Mirel Rădoi, s-a tot vehiculat că Laurențiu Reghecampf ar putea semna cu formația patronată de Mihai Rotaru.

Dacă Rotaru plătește suma asta, Reghecampf e al Craiovei! Clauza de reziliere a antrenorului de la Neftci

Potrivit ProSport, fostul antrenor de la FCSB ar avea o clauză de reziliere mai mare de 150 de mii de euro. Dar chiar și așa, în cazul în care Rotaru achită doar acei 150 de mii de euro, atunci Laurențiu Reghecampf ar putea fi noul tehnician al formației din Bănie, a mai adăugat sursa citată.

Reghecampf a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova în perioada iulie 2021 - 2022, moment în care a strâns 45 de meciuri și o medie de 1.89 puncte pe partidă, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate, Transfermarkt.

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, anunț șoc: „Din vară nu voi mai continua”

Rotaru a specificat faptul că din vară, în momentul în care campionatul va fi deja încheiat, nu va mai finanța clubul la care a fost patron timp de 10 sezoane. De altfel, acționarul a vândut și afacerile din domeniul agricol deținute în Oltenia.

„Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria și Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi”, a spus Mihai Rotaru, potrivit ProSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!