Liga 1

Coman, FURIOS dupa ce a aflat scenariul cu BARIERA pusa lui Ionita: "Nu e nimic adevarat!" Surpriza URIASA: unde va juca Ionita

Transferul lui Ionita la Rapid ar fi fost blocat de Astra, club care are inca procente din drepturile comerciale asupra jucatorului.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Ianuarie 2020, 23:15
Data actualizarii: Vineri 31 Ianuarie 2020, 23:15

Conform PRO Sport, Ionita ar fi fost la un pas de Rapid in aceasta iarna. Totul ar fi picat dupa interventia lui Dani Coman, acum presedinte la Astra. Fosta campioana din Giurgiu are inca procente din transferul lui Ionita si a intervenit pentru a bloca mutarea, scrie sursa citata. Mai mult, Ionita ar fi fost chiar amenintat de Coman, si el fost jucator la Rapid: "Daca nu te potolesti cu transferul la Raid, o sa-ti distrug cariera!"

Coman dezminte categoric versiunea prezentata de PRO Sport si spune ca el a facut tot posibilul ca Ionita sa ajunga la Rapid. Mijlocasul ofensiv e acum la un pas de revenirea la Astra!

"O sa se supere domnul Niculae, dar cand eram in cantonament in Antalya mi-a zis sa facem tot posibilul sa-l aducem pe Ionita la noi. Am zis ca ar fi mai bine la Rapid si am lasat negocierile sa mearga mai departe acolo. Cei care sunt acum in conducere la Rapid nu sunt rapidisti. Daca as ajunge vreodata acolo, ar trebui sa dau afara o multime dintre ei. Ionita, in proportie de peste 90%, se va intoarce la Astra. Varianta de 10%... sa nu se puna de acord avocatii cu actele. In rest... Mai avem un procent dintr-un viitor transfer al sau. Noi vom plati bani Craiovei pentru Ionita. El va veni imprumut pentru un an si jumatate, cu optiune de cumparare. Cred ca Ionita s-a maturizat destul de mult. Am incredere in el, cred ca langa cei pe care-i avem noi acum va ajunge la aceeasi valoare cu cea pe care a avut-o inainte", a spus Dani Coman la Digisport.

Ionita (25 de ani) a fost imprumutat in vara de CFR la Craiova, insa nu a convins nici pe Oblemenco. Ionita a costat 1 milion de euro in ianuarie 2018, cand a semnat cu Clujul.

Modifică setările cookies