"Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo!". Revelația sezonului din Liga 1, cu gândul la echipa de suflet

Dinamo fc voluntari Liviu Ciobotariu Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:07
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 21:23

Dinamo trece printr-una dintre cele mai dificile perioade din istorie, fiind la un pas de retrogradare. 

„Câinii” se află pe penultimul loc în clasament, cu 13 puncte obținute în 26 de meciuri jucate, cu 9 mai puțin decât Gaz Metan Mediaș, aflată pe locul 14 și cu două mai multe decât ultima clasată, Academica Clinceni.

Liviu Ciobotariu, antrenorul celor de la FC Voluntari, a mărturisit că în Ștefan cel Mare este o situație delicată, cauzată atât de lipsa de valoare a jucătorilor, cât și de atitudinea pe care o arată aceștia pe teren. 

"Mă frământă lucrul ăsta și-mi dă o stare nefirească atunci când mă uit acum la Dinamo. Acum nu mai există nimic din ce a fost acolo! Nici ca atitudine, nici ca devotament. Din păcate, ăsta este adevărul... Nu mai există spiritul lui Dinamo, și aici mă refer la jucători. Suporterii sunt în top, dar jucătorii...", a declarat tehnicianul pentru gsp.ro.

"Dacă nu aș avea contract, aș accepta să merg la Dinamo! Pentru mine rămâne clubul unde m-am simțit foarte bine și am avut satisfacții chiar dacă n-am câștigat trofee.", a adăugat acesta.

Investitorii fug de Dinamo

Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar al Dinamo, este de părere că principalul motiv pentru care investitorii fug de clubul „roș-alb” îl reprezintă scandalurile din jurul echipei.

„Caut cu disperare persoane care vor să investească la Dinamo. Suntem în continuare în 'due diligence' (n.r. – audit financiar) cu o companie, nu s-a închis colaborarea. Scandalurile din jurul echipei ne afectează. Era vorba de două companii, dar una s-a retras. Dinamo are nevoie de un investitor”, a spus Zăvăleanu, potrivit Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!