Steaua Costel Galca Martin Odegaard stromsgodset Superliga

Daca-l vrea, Steaua trebuie sa MUTE repede! Cluburile din Anglia au plecat dupa jucatorul pe care-l apreciaza si Galca! VIDEO

Antrenorul Galca a vazut un jucator interesant la duelul cu Stromsgodset, care acum este in atentia cluburilor mari.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Iulie 2014, 20:08
Data actualizarii: Marti 29 Iulie 2014, 20:44

La 15 ani, Martin Odegaard este unul dintre cei mai buni tineri jucatori din Europa. A impresionat la clubul care a luat titlul in Norvegia, aceeasi echipa eliminata de Steaua in turul II al Champions League.

SUPER TALENT

Galca a spus ca pustiul lui Stromsgodset i se pare un jucator interesant, asta in timp ce antrenorul sau a recunoscut ca se califica pentru un viitor mare jucator, daca isi va cizela talentul pe care il are: "L-am vazut pe filmari si pare un jucator foarte interesant", spunea Galca inainte de meciurile cu norvegienii.

Odegaard este acum in atentia academiilor de la cluburi din Premier League, cum ar fi City, United sau Chelsea.

Pustiul este acum o vedeta si in presa din Franta, acolo unde reputatul cotidian, L'Equipe scrie despre el:

"Inca necunoscut publicului mare din Europa, pustiul Martin Odegaard, tanarul norvegian de 15 ani nu trebuie sa lase indiferent pe nimeni in fotbal. Viitorul star din fotbalul norvegian? Apreciati voi!", scrie ziarul francez, care pune un montaj video cu performantele pustiului de 15 ani.

Odegaard este cel mai tanar debutant si marcator din istoria campionatului de fotbal din Norvegia.

"Este un copil extrem de talentat si are o calitate fenomenala pentru varsta sa", a spus presedintele clubului Sromsgodset dupa dubla cu Steaua.

Talentatul jucator joaca deja la nationalele Norvegiei: la U-16 a debutat la 14 ani si 7 luni, iar la U-17 joaca de cand avea 15 ani si 2 luni.

Modifică setările cookies