Marius Sumudica Astra Giurgiu Denis Alibec Steaua William de Amorim Superliga

"Daca discutiile sunt peste capul meu, nu stiu!" Reactia lui Sumudica dupa ce a aflat ca Steaua e gata sa-i ia pe Alibec si De Amorim

STEAUA - TRENCIN E AZI LA 21:30 IN DIRECT LA PROTV

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 08:44
Data actualizarii: Miercuri 22 Iulie 2015, 08:47

Steaua isi continua campanie de transferuri din aceasta vara si este la un pas sa-i ia de la Astra pe Alibec si De Amorim.

Marius Sumudica spune ca daca exista discutii intre cele doua cluburi acestea se poarta peste capul sau. Sumudica este convins ca De Amorim va face fata fara probleme la Steaua, dar spera sa-l pastreze in continuare la echipa.

"Eu nu stiu nimic. Amorim a fost la antrenamentul de dimineata, maine intra in cantonament. Discutiile astea au loc de mult timp, dar nu s-a intamplat nimic. Mi-e greu sa iau si legatura cu patronul. Daca e ceva peste capul meu, nu stiu."

"Alibec este accidentat si urmeaza un program special. Unii imi spuneau ca se afla la Steaua in discutii. Nu cred ca se poate intampla asa ceva cand cele doua cluburi nu s-au inteles."

"Amorim este un jucator pe care ma bazez. Amorim mi-a zis ca nu l-a cautat nimeni de la Steaua si nici de la clubul nostru pentru un eventual transfer. De Amorim daca va ajunge la Steaua va juca foarte bine si se va vinde", a spus Sumudica la DolceSport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!