"Daca ar avea bun simt, asta de acum ar trebui sa se retraga!" Mircea Sandu, convins ca Lupescu va castiga alegerile
Duminica 11 Februarie 2018, 16:25

"Daca ar avea bun simt, asta de acum ar trebui sa se retraga!" Mircea Sandu, convins ca Lupescu va castiga alegerile

Ionut Lupescu si-a anuntat in aceasta dimineata candidatura la alegerile FRF.

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Mircea Sandu, fostul presedinte al federatiei saluta initiativa lui Lupescu si spune ca Razvan Burleanu ar trebui sa se retraga din cursa.

"Era momentul sa candideze, sa anunte si sa se lupte sa castige. E o persoana care are, atat intern, cat si international, apreciere si recunoastere. Are experienta, din 2005 si pana acum sunt 13 ani de cand lucreaza in administratie. Un fost mare international, vorbitor de trei limbi straine, ce mai trebuie sa faca decat sa se apuce de munca si sa aduca in patru-sase ani de zile Federatia si fotbalul romanesc acolo unde era pana sa-l distruga astia. Daca Ionut Lupescu poate castiga? Daca ar avea bun-simt asta care e acum acolo ar trebui sa spuna <domnule, pentru astfel de candidatura, eu ma retrag si imi vad de ale mele>”, a declarat Mircea Sandu pentru DigiSport.

Alegerile pentru presedintia FRF vor avea loc pe 18 aprilie.Negocieri dure, trocuri, dar și trădări. PSD tranșează azi în CEx soarta lui Liviu Dragnea