Vlad Chiriches Danut Lupu FCSB Superliga Dănuț Lupu

"D-aia s-a întors". Dănuț Lupu a dat verdictul despre Vlad Chiricheș

Vlad Chiricheș a revenit în această vară la FCSB.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 15:20
Data actualizarii: Vineri 01 Septembrie 2023, 15:19

Fundașul transferat de vicecampioana României în această vară a suferit o ruptură musculară în timpul meciului pierdut de FCSB pe terenul UTA-ei. Deși inițial Mihai Stoica a anunțat că fotbalistul va lipsi aproximativ o lună, se pare că accidentarea este mult mai serioasă și are nevoie de un tratament pe măsură (DETALII AICI).

"D-aia s-a întors". Dănuț Lupu a dat verdictul despre Vlad Chiricheș

Dănuț Lupu, fost internațional român, a vorbit despre Vlad Chiricheș și a evidențiat faptul că motivul pentru care fotbalistul a revenit în România are legătură cu convocarea la echipa națională.

„El a venit în România ca să prindă iar echipa națională și să meargă la Euro. D-aia s-a întors. Gândiți-vă la un lucru. Joacă fundaș central, păi fundașii centrali ei produc accidentări, nu invers”, a spus Dănuț Lupu, potrivit Fanatik.

Vlad Chiricheș a debutat la naținoală în august 2011, sub comanda lui Victor Pițurcă, la 21 de ani și opt luni. De atunci, stoperul FCSB-ului a înregistrat 75 de selecții la reprezentativa României.

Vlad Chiricheș riscă să nu mai joace anul acesta! Anunțul lui Mihai Stoica

„Nu e bine, accidentarea e serioasă. Mai mult de o lună! Depinde de zona în care ai ruptura, dacă e aproape de tendon Marijana nu se bagă. Acolo e şi la Chiricheş, dacă e afectat şi tendonul perioada e şi mai mare. (n.r. - Şi la el e afectat tendonul) Se pare că da.

La ce nivel a lucrat, nimeni n-a reuşit să depisteze problema asta de unde vine. (n.r. - va mai juca anul ăsta?) Să vedem, trebuie să-l vadă specialiştii, un medic finlandez care e specializat pe zona aia, care l-a operat pe Dembele. Trebuie să-l vadă prima dată. O să meargă acolo, să vedem cât de grav e. Dacă a apelat Barcelona la el, înseamnă că e bun”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!