Steaua LPF Valeriu Argaseala Liga 1

Cum vrea Steaua sa schimbe campionatul dupa trecerea la play-off si play-out: "Tocmai pentru asta se fac investitii in fotbal!"

Steaua este de acord ca Liga I sa treaca la formatul play-off / play-out din 2015-2016, dar numai in anumite conditii.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 17:06
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 17:10

Valeriu Argaseala insista ca echipele sa intre in play-off si play-out cu toate punctele din sezonul regulat, nu cu punctajul injumatatit.

"Ne-am spus punctul de vedere la Adunarea Generala de ieri, in sensul ca este corect ca echipele sa intre in play-off si play-out cu numarul de puncte cu care au incheiat sezonul regulat.
A fost o propunere aceasta cu inceperea play-off-ului cu jumatate din punctele din sezonul regulat, dar trebuie sa ne gandim ca investitiile se fac in fotbal tocmai pentru a se asigura dupa un numar de etape, mai exact 26, ca avem o pozitie cu un numar de puncte cat mai mare pentru a putea sa iti asiguri locul in cupele europene. De la aceasta discutie am plecat si cred ca este logica", a spus Argaseala.

Adunarea Generala a LPF a aprobat, marti, regulamentul de desfasurare al Ligii I, editia 2015-2016, conform caruia echipele vor sa incepe play-off-ul si play-out-ul cu jumatate din punctele obtinute in sezonul regulat.

Valeriu Argaseala a declarat ca este destul de greu de crezut ca partidele din semifinalele Cupei Ligii Adeplast se pot disputa in cuplaj pe Arena Nationala din Bucuresti. "E frumoasa ideea, insa din ratiuni de organizare nu stiu daca se poate face. Pentru ca Pandurii trebuie sa se deplaseze de doua ori si nu stiu daca le convine, probabil ca pot avea si un stadion plin la Targu Jiu. Apoi chiria Arenei Nationale este mult mai mare decat ce platesc ei la Targu Jiu. Deci sunt lucruri care trebuie discutate si abia apoi putem spune daca este sau nu oportun acest cuplaj", a mai declarat Argaseala.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies