S-A FACUT! Tucudean a fost IMPRUMUTAT de Steaua pana in 2016! Atacantul ajunge vineri in cantonament. Ce spune Argaseala

Steaua a batut palma cu Charlton pentru imprumutul lui Tucudean in aceasta dimineata! 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 16:30
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2015, 16:31

UPDATE 16:30 Valeriu Argaseala anunta ca "Tucudean nu a semnat cu Steaua. Mai vorbim, oricum, suntem aproape (n.r. - de a semna). Suntem in discutii cu el si probabil ca o sa semnam. Daca se rezolva si transferul lui George am putea spune ca incheiem perioada de transferuri", a spus oficialul stelist.

Steaua a realizat azi al treilea transfer din aceasta iarna, dupa Tamas si Enceanu. Stelistii s-au inteles cu Charlton pentru imprumutul lui Tucudean pentru un an si jumatate cu optiune de cumparare definitiva cu 1 milion de euro din 2016.

Tucudean se intelesese deja cu Steaua pentru un salariu de 20.000 de euro pe luna. Becali voia sa-l cumpere pe Tucudean definitiv cu 850.000 de euro, insa patronul lui Charlton nu a cedat. L-a trimis insa pe Tucudean in Ghencea pana in 2016. 

Jucatorul va ajunge vineri in cantonamentul Stelei din Turcia. 

Tucudean are 23 de ani si un trecut legat de marea rivala a Stelei, Dinamo. Tucudean a ajuns in 2010 de la UTA la Dinamo si a plecat in 2013 la Standard Liege, care l-a imprumutat apoi la Dinamo. Tucudean a ajuns in 2014 la Charlton, club detinut de acelasi patron ca Standard Liege. 

PLEACA KESERU?

Sunt sanse mari ca venirea lui Tucudean sa insemne plecarea lui Keseru de la Steaua. Sunt negocieri in acest moment cu Al Nassr, care a oferit 3 milioane de euro pentru golgheterul Romaniei. Becali cere 4 milioane de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies