Florin Raducioiu Dinamo Dinamo - FCSB Superliga Florin Răducioiu

Cum vede Răducioiu derby-ul Dinamo - FCSB: ”Avem nevoie și de o doză de noroc”

Florin Răducioiu, team managerul celor de la Dinamo, a prefațat meciul cu FCSB, programat duminică, de la ora 20:00, în ”Ștefan cel Mare”.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 15:30
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 15:33

Fostul mare atacant al ”Generației de Aur” speră ca echipa lui Flavius Stoican să facă o figură frumoasă în meciul cu rivala, chiar dacă diferența din clasament este una imensă, de 36 de puncte.

Florin Răducioiu, despre Dinamo - FCSB

"Este un meci pe care îl consider în continuare un derby al României, în ciuda faptului că poziţia noastră în clasament este cea pe care o ştie toată lumea. Rămâne totuşi un meci în care, mai ales după cel din tur, băieţii noştri sunt convins că vor să îşi ia o revanşă. 

Ne dorim să câştigăm acest meci, ne dorim să fim foarte agresivi. Este un meci însă ca toate celelalte, pentru că sunt trei puncte puse în joc. Noi avem nevoie de puncte, ne aşteptăm la un meci frumos pe care evident ne dorim să îl câştigăm. Cred că avem nevoie şi de o doză de noroc aici", a declarat Răducioiu.

FCSB se va deplasa pe terenul rivalei Dinamo și vrea să profite de situația prin care trece clubul din ”Ștefan cel Mare” pentru a se apropia de liderul CFR. În acest moment, diferența dintre cele două este de zece puncte.

De partea cealaltă, Dinamo este pe penultimul loc, cu 12 puncte, la șapte puncte de următoarea clasată, FCU Craiova.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!