Scandal in vestiarul Timisoarei: Magera si-a varsat nervii dupa ce a fost schimbat de Sabau!

Autor: Sport.ro
Duminica 06 Decembrie 2009, 20:13
Scandal in vestiarul Timisoarei: Magera si-a varsat nervii dupa ce a fost schimbat de Sabau!

Timisoara 1-0 Pandurii / Marian Iancu a comentat gestul lui Magera de a arunca tricolul si de a merge direct la vestiare, dupa ce a fost schimbat de Sabau. "Tricolul acela poarta culori sfinte", spune Iancu, dezamagit de jucatorul sau. 
â–º
Sabau: "De data asta Magera va avea probleme cu mine!"

Iancu este multumit de victoria echipei sale si de revenirea pe prima pozitie a clasamentului si spune ca doreste sa intareasca lotul in perioada de transferuri din pauza competitionala.

"Avem cativa jucatori pe care ii monitorizam in prezent, dar nu sunt fotbalisti de obiectiv, ci tineri din campionatul intern cu care o sa ne completam lotul."

"M-a deranjat iesirea lui Magera, dupa ce a fost schimbat de Sabau. La vestiare nu stiu exact ce s-a intamplat, dar am vazut ca si-a aruncat tricoul de pe el. Nu si-a dat seama ca acel tricou poarta culori sfinte, care au o insemnatate aparte aici la Timisoara."

"Astept sa vad exact ce s-a intamplat. Daca Sabau imi cere, voi lua masuri pentru acest gest", a declarat Iancu la gsptv. 

Sabau: "De data asta Magera va avea probleme cu mine!"

"De data asta Magera va avea probleme cu mine. Astfel de gesturi s-au terminat aici. Am fost ingaduitor, dar cand joci slab si ai si asemenea gesturi, dupa ce esti ajutat atat timp, nu cred ca e normal un astfel de gest. Daca nu ii convine nu va mai lucra cu mine", a declarat Sabau.

Anunț de la ministrul Sănătății. Când, unde și câte teste Covid-19 se vor face
BRAT