Magera isi cere scuze: "Regret ce am facut, nu-mi sta in fire sa arunc tricoul!"

Autor: Sport.ro
Luni 07 Decembrie 2009, 11:51
Magera isi cere scuze: "Regret ce am facut, nu-mi sta in fire sa arunc tricoul!"

Avertizat de Marian Iancu cu tricoul Timisoarei poarta culori sfinte, Magera si-a cerut scuze conducerii echipei si suporterilor.

"Am facut un gest necorespunzator aruncand tricoul echipei dupa ce am fost schimbat in partida cu Pandurii. Am actionat sub imperiul emotiilor si pe aceasta cale vreau sa imi cer scuze conducerii clubului, antrenorilor, colegilor si suporterilor. Nu imi sta in fire sa fac astfel de gesturi, ele nu ma caracterizeaza. Regret ce s-a intamplat", a spus Magera.

Antrenorul formatiei FC Timisoara, Ioan Ovidiu Sabau, a declarat, duminica, la finalul meciului cu Pandurii, ca este nemultumit de gestul atacantului Lukas Magera, care si-a aruncat tricoul in momentul inlocuirii. "De data asta Magera va avea probleme cu mine. Astfel de gesturi s-au terminat aici. Am fost ingaduitor, dar cand joci slab si ai si asemenea gesturi, dupa ce esti ajutat atata timp. Nu cred ca e normal un astfel de gest. Daca nu ii convine nu va mai lucra cu mine", a declarat Sabau.

IANCU: "TRICOUL LUI POLI E SFANT!"
"M-a deranjat iesirea lui Magera, dupa ce a fost schimbat de Sabau. La vestiare nu stiu exact ce s-a intamplat, dar am vazut ca si-a aruncat tricoul de pe el. Nu si-a dat seama ca acel tricou poarta culori sfinte, care au o insemnatate aparte aici la Timisoara. Astept sa vad exact ce s-a intamplat. Daca Sabau imi cere, voi lua masuri pentru acest gest", a spunea si Marian Iancu la gsptv.

Fina lui Dragnea, dată afară de Orban de la Ministerul Dezvoltării: ''A depopulat Teleormanul''
BRAT