dragos iancu cristi chivu Superliga

Cum se mai simte Dragoș Iancu, după ce s-a operat: "M-a sunat Cristi Chivu"

Dragoș Iancu se află la clinica Monza din Capitală.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 22:53
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 22:52

Fotbalistul s-a operat luni dimineață, după ce la Petrolul - Hermannstadt, Valentin Țicu i-a prins glezna în gazon în urma unei deposedări neregulamentare și i-a provocat o fractură de peroneu, maleolă și ligamente.

Cum se mai simte Dragoș Iancu, după ce s-a operat: "M-a sunat Cristi Chivu"

Aflat în spital de duminică, Dragoș Iancu a remarcat faptul că după operație a primit multe mesaje, dar și multe telefoane. Fotbalistul a evidențiat că a fos sunat și de Cristi Chivu, fostul internațional român.

De asemenea, Dragoș Iancu a precizat că va mai rămâne în spital până sâmbătă și că în câteva luni ar trebui să revină pe gazon

„Sunt foarte optimist, am primit multe telefoane, chiar și Cristi Chivu m-a sunat ieri, m-a încurajat. Și domnul doctor mi-a zis că sunt operații mai grele și că în trei-patru luni ar trebui să fiu înapoi pe teren.

Chiar mai înainte m-a sunat Cosmin Băcilă, care a avut o accidentare asemănătoare și m-a încurajat, Dan Roman, care tot cam așa... multă lume m-a sunat.

Încă sunt la spital, până sâmbătă voi fi aici. A fost mai înainte domnul doctor, încă e puțin umflat pe interior și au spus că o să mai stea puțin. Dar și analizele, inflamațiile, toate sunt mult mai bine decât zilele trecute.

Totul e bine, doar să fie siguri, îmi mai schimbă pansamentul, îmi mai dau ceva tratamente”, a spus Dragoș Iancu, potrivit iamsport.ro.

Cum a reacționat arbitrul Marian Barbu după ce Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

În primă speță, centralul partidei, Barbu Marian, a scos cartonașul galben din buzunar. După ce a văzut starea în care se afla Dragoș Iancu, arbitrul a făcut semne insistente spre echipa medicală și, ulterior, l-a eliminat pe Țicu.

După ce au văzut cât de gravă este accidentarea, jucătorii ambelor echipe și-au pus mâinile în cap, unii dintre fiind surprinși chiar cu lacrimi în ochi. Dragoș Iancu, înlocuit cu un alt jucător U21, Alexandru Jipa, a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.


Echipele de start

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Meijers - Hanca, Seto, Jair, Țicu - Musi, Roman, Grozav
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Medina - Murgia, Mino Sota, Dr. Iancu - Neguț, Paraschiv, Balaure
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!