dragos iancu valentin ticu Superliga

Dragoș Iancu a dezvăluit cum a decurs revederea cu Valentin Țicu, cel care i-a rupt piciorul: "Îți dai seama"

Dragoș Iancu a fost operat luni dimineață la clinica Monza din Capitală.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Septembrie 2023, 20:11
Data actualizarii: Joi 28 Septembrie 2023, 20:10

Intervenția chirurgicală a durat peste patru ore și a fost un succes. Dragoș Iancu fusese diagnosticat cu fractură de peroneu, maleolă și ligamente, după ce Valentin Țicu i-a rupt piciorul în Petrolul - Hermannstadt (0-0).

Dragoș Iancu a dezvăluit cum a decurs revederea cu Valentin Țicu, cel care i-a rupt piciorul: "Îți dai seama"

În al șaselea minut al meciului, Valentin Țicu i-a prins glezna lui Dragoș Iancu în gazon, în urma unei deposedări neregulamentare, când fotbalistul sibienilor pleca în trombă pe un contraatac.

Fotbalistul lui Hermannstadt, aflat încă pe patul de spital, a vorbit despre revederea cu Valentin Țicu și a subliniat că știe că jucătorul „lupilor galbeni” nu a avut nicio intenție atunci când l-a faultat.

„Îți dai seama că și el era supărat, nu îi cădea bine să mă aibă așa pe conștiință. Știu că nu a avut nicio intenție, dar să fim mai atenți, nu știu... se întâmplă. Nu era o fază foarte periculoasă, dar am văzut că nu a avut intenție și cred că nimeni nu se gândește niciodată 'hai să mă duc să îl lovesc pe ăsta'”, a spus Dragoș Iancu, potrivit iamsport.ro.

Cum a reacționat arbitrul Marian Barbu după ce Țicu i-a rupt piciorul lui Dragoș Iancu

În primă speță, centralul partidei, Barbu Marian, a scos cartonașul galben din buzunar. După ce a văzut starea în care se afla Dragoș Iancu, arbitrul a făcut semne insistente spre echipa medicală și, ulterior, l-a eliminat pe Țicu.

După ce au văzut cât de gravă este accidentarea, jucătorii ambelor echipe și-au pus mâinile în cap, unii dintre fiind surprinși chiar cu lacrimi în ochi. Dragoș Iancu, înlocuit cu un alt jucător U21, Alexandru Jipa, a fost urcat în ambulanță și transportat la spital.


Echipele de start

  • Petrolul: Zima - Doua, Papp, Meijers - Hanca, Seto, Jair, Țicu - Musi, Roman, Grozav
  • Hermannstadt: Căbuz - Butean, Găman, Stoica, Medina - Murgia, Mino Sota, Dr. Iancu - Neguț, Paraschiv, Balaure
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!