Cum se amageste Becali ca il are pe Sanmartean. Budescu il bate la goluri, Cernat la pase, dar e anuntat cel mai bun din Romania

Cum se amageste Becali ca il are pe Sanmartean. Budescu il bate la goluri, Cernat la pase, dar e anuntat cel mai bun din Romania

Cum Sanmartean este extrem de greu de adus din nou la Steaua, Becali incearca sa dea iluzia ca il are deja in echipa.

"Hamroun este cel mai bun jucator din Romania. Pe el l-am castigat in meciul cu Dinamo", a anuntat Becali dupa un derby in care atacul fragil al Stelei nu a reusit sa treaca peste o aparare in 10 oameni tinuta strans de experienta lui Rednic de pe margine.

Cifrele lui Hamroun la Steaua arata bine dupa 7 meciuri. Cu trei goluri si doua pase decisive, Hamroun poate fi considerat cel mai bun jucator al Stelei in acest sezon. Dar pana sa devina cel mai bun din Romania, Hamroun trebuie sa treaca peste doi jucatori care au impresionat in acest inceput de sezon: Budescu si Cernat.

In 8 meciuri la Astra, Budescu a reusit sa marcheze de 6 ori si a dat trei pase decisive. Budescu este al doilea golgheter al Romaniei dupa 5 etape si omul care a reusit ca prin golurile sale spectaculoase sa o elimine pe West Ham la Giurgiu, jucatorul ignorat pana acum de Iordanescu de la nationala marcand de doua ori.

Cernat, pe de alta parte, e marcatorul numarul 1 din campionat, cu patru goluri in 5 etape si unul dintre putinii jucatori de creatie cu care Liga I se mai poate lauda in 2015. A dat pasa decisiva prin care Florin Tanase a marcat in victoria Viitorului contra lui ASA, vicecampioana Romaniei.

In mod cert, Hamroun este cheia jocului Stelei in acest moment. E tehnic, mereu cu fata indreptata spre poarta adversa, scoate adversari in duelurile unu la unu si cauta in permanenta solutii sa deschida jocul.

Pentru moment, Hamroun, cu toate reusitele sale la Steaua, nu l-a transformat pe Tade intr-un marcator, precum o facea Sanmartean cu Keseru, nu reuseste inca lumineze jocul de grup al Stelei, asa cum se intampla in cazul lui Cernat la Viitorul si nici nu poate sa sparga momentele inghetate ale jocului prin executii fantastice, precum Budescu.

COMENTEAZA AICI: CARE ESTE CEL MAI BUN JUCATOR DIN ROMANIA IN ACEST MOMENT?

VIDEO PROTVPLUS.RO

Medicii avertizează că al treilea val al pandemiei de coronavirus a ajuns şi în România
BRAT

Modifică setările cookies