VIDEO EXCLUSIV Cum poate depăși Dinamo criza? Adrian Mihalcea n-a ezitat și a răspuns imediat 

Adrian Mihalcea a vorbit marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X, despre situația echipei sale de suflet, Dinamo. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 12 Octombrie 2021, 14:53
Data actualizarii: Marti 12 Octombrie 2021, 15:15

Dinamo trece printr-o perioadă plină de frământări chiar dacă echipa a fost preluată de unul dintre cei mai valoroși antrenori români de după Revoluție, Mircea Rednic. 

Mihalcea, la Ora Exactă în Sport

Fără bani și cu transferuri efectuate numai după ce li s-a ridicat interdicția, "câinii" au o misiune dificilă în încercarea lor de a evita retrogradarea. 

  • Adrian Mihalcea

Adrian Mihalcea, campion cu Dinamo în 2000 din postura de jucător, dar și fost antrenor al formației din Ștefan cel Mare (2020), consideră că trupa roș-albă are nevoie de transferuri pentru a putea urca în clasament și pentru a-și ridica nivelul exprimării pe teren. 

În acest moment, Rednic se bazează pe un mix de jucători cu experiență și tineri care încă nu excelează. 

Mihalcea: "Obiectivul lui Dinamo e salvarea de la retrogradare"

"Din punct de vedere sportiv, situația este la fel de periculoasă, sunt într-o poziție de retrogradare. Prin experiența lui Mircea Rednic și prin transferuri cred că vor reuși să se ridice din acea zonă. Obiectivul pentru acest an este salvarea de la retrogradare.

După două-trei săptămâni își poate pune amprenta, dar lotul trebuie îmbunătățit. Deocamdată lotul nu arată a fi competitiv. E nevoie de jucători care trebuie să știe să joace sub presiune. E o problemă de lot, de echipă", a declarat Adrian Mihalcea, marți dimineața, la Ora Exactă în Sport de la Pro X.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!