Cum asa ceva? Metode inedite pentru victorii pe linie in Liga 1: "Le-am spalat CREIERUL!" :) Steaua e acuzata ca joaca murdar:

Autor: Sport.ro
Sambata 27 Iulie 2013, 08:14

	Cum asa ceva? Metode inedite pentru victorii pe linie in Liga 1: "Le-am spalat CREIERUL!" :) Steaua e acuzata ca joaca murdar:

►Hai, Neymar, haide! Tiki-TATA te asteapta! Lechia - Barca, marti 21:45, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Dinamo nu a inceput deloc bine un sezon in care are un nou patron, salarii diminuate si doua gauri mari in echipa: plecarile lui Alexe si Nica.

Intre timp, infrangerea din prima etapa, cu ACS Poli, il face pe Multescu sa apeleze la solutiile de avarie:

"Toate pregatirile dupa meciul de la Timisoara s-au facut pentru a le spala creierul jucatorilor. Trebuie sa uite acel rezultat cat mai repede si sa se gandeasca la perioada urmatoare. Nu stiu care e adevarata fata a unor fotbalisti", a spus antrenorul lui Dinamo.

In plus, el a vorbit si despre planurile Stelei de a castiga un nou titlu:

"Steaua a luat an de an jucatori de milioane de euro si timp de 7 ani nu a reusit nimic. La noi, dupa prima etapa incep sa vine pietrele, eu sunt temator, nu stiu daca exista rabdare. Steaua a zis ca va lua campionatul cu avans de minim 10 puncte: pai e aroganta celor care au luat campionatul, care au un joc confirmat de rezultate, dar poate fi si un razboi psihologic", a mai spus Multescu, citat de Gazeta.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT