Steaua Astra Giurgiu CFR Cluj Liga I Superliga

Cum arata azi cel mai scump 11 din Liga I: Steaua are 9 oameni in echipa de 33 mil euro care il SCOATE pe Sanmartean din joc

Ultimele transferuri facute de Steaua fac ca liderul din Romania sa detina aproape cei mai scumpi jucatori din tara pe posturile lor.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Septembrie 2014, 09:44
Data actualizarii: Luni 15 Septembrie 2014, 09:45

 Steaua are 9 jucatori in cea mai scumpa echipa a momentului in Liga I, conform statisticilor oferite de Transfermarkt.de. In 11-le de lux care valoreaza 32.8 milioane de euro, doar doi jucatori de la alte echipe au reusit sa prinda un loc alaturi de stelisti.

Mario Felgueiras, unul dintre cei mai buni portari din Romania, evaluat la 3.5 milioane de euro, este titularul portii. In aparare, Matel de la Astra, evaluat la 2.5 milioane de euro, e titular in flancul drept, pentru ca apoi 11-le sa fie compus numai din stelisti.

Luchin, Szukala si Latovlevici completeaza linia defensiva, la mijloc Bourceanu si Varela, care a mai jucat la Vaslui ca inchizator, sunt trecuti titulari, iar Chipciu, Rusescu si Tanase sunt asezati in 11-le de lux al Ligii I, in spatele golgeterului campionatului Keseru.

Cel mai scump jucator din cei 10 jucatori de teren este Bourceanu, 5 milioane de euro, urmat de Chipciu, 4 milioane de euro, Rusescu si Tanase, fiecare cate 3 milioane de euro.

Keseru si Varela sunt evaluati la 2.5 milioane de euro, in timp ce Szukala si Latovlevici sunt cotati la 2.3 milioane de euro. Luchin costa 2.2 milioane de euro.

Modifică setările cookies