Cum ajunge Hamza la Steaua: secretul varfului care a UIMIT Liga I! Declaratie incendiara DATA cand a fost cerut in Ghencea:

Cum ajunge Hamza la Steaua: secretul varfului care a UIMIT Liga I! Declaratie incendiara DATA cand a fost cerut in Ghencea:

Younes Hamza este tot mai aproape de Steaua, iar Galca a spus ca-l vrea in atacul de Liga al campioanei.

Hamza este cel mai eficient atacant din Romania in ultimii cinci ani. El a plecat de la Petrolul la Botev Plovdiv pentru ca a vrut sa castige mai mult, suma de bani pe care ploiestenii nu i-au putut-o oferi.

CIFRELE

Hamza are 28 de ani si este un atacant la care se gandeste si Costel Galca, noul antrenor al Stelei.

"Ar fi bine sa vina Hamza, dar eu stiu cat stiti si dumneavoastra. Ne-ar trebui si Hamza in atac, mai ales ca jucam pe mai multe fronturi in acest an, in mai multe competitii", a spus Galca.

Gazeta anunta care sunt pretentiile lui Hamza: Botev vrea 400.000 de euro pentru a-l lasa la Steaua, suma cu care Steaua este de acord. Mai mult, jucatorul vrea un salariu de 300.000 de euro pe an, cat incaseaza in Bulgaria, numai ca aici este problema.

Steaua vrea sa ii ofere doar 20.000 de euro pe luna (240.000 pe an), plus 100.000 de euro la semnatura. Contractul ar urma sa fie pe doi ani, dupa cum spune sursa citata.

In ultimii cinci ani, Hamza este lider la eficienta in Romania: are un gol la 100 de minute jucate, urmatorul fiind Rocha, cu o reusita la 125 min. Wesley a plecat din Romania cu un total de 54 de goluri date, insa cu o medie de o reusita la 154 de minute.

"Nu vreau sa vin la Steaua pentru ca nu e cazul: vreau sa joc la un club care isi respecta jucatorii, iar jucatorii respecta clubul", spunea Hamza in urma cu doi ani in Gazeta, atunci cand s-a scris despre interesul Stelei pentru el. Acum vrea sa vina la Steaua, dupa cum anunta impresarul sau.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum s-a ajuns la scandalul de la Spitalul Foişor. Directorul nu a dat nicio explicaţie
BRAT
Modifică setările cookies