Constantin Budescu FCSB Gigi Becali Mihai Stoica Superliga Budescu

Cum a ”răspuns” Budescu, după ce Becali s-a declarat nemulțumit de evoluțiile sale

Constantin Budescu nu pare deloc afectat de criticile lui patronului de la FCSB, Gigi Becali, care nu a fost mulțumit de jocul celui poreclit ”Artistul”.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 15:01
Data actualizarii: Joi 18 Noiembrie 2021, 15:04

Cel puțin așa susține managerul general al FCSB, Mihai Stoica. Acesta spune că Budescu este foarte relaxat la FCSB, unde a venit la insistențele lui Edi Iordănescu.

Budescu, criticat de Gigi Becali

„E cel mai relaxat om pe care l-am văzut vreodată, fotbalist. Niciodată în viaţa mea n-am lucrat şi n-am cunoscut un om atât de relaxat. Nu va face riduri nici la 75 de ani, nici măcar de expresie. E relaxat”, a spus Mihai Stoica, pentru Telekom Sport. 

Mijlocașul ofensiv, care a mai jucat în trecut pentru Astra și Petrolul, și-a dat acordul în luna septembrie să se întoarcă la FCSB, pentru care a mai jucat în sezonul 2017-2018, dar evoluțiile sale nu l-au impresionat pe Gigi Becali.

"Budescu e prietenul meu. Deci aşa încep... Este prietenul meu. Am avut o relație bună cu el. Asta nu înseamnă că vii la FCSB... atunci, să facem concurs de exterioare şi să fie el primul. Nu merge aşa. 

Dacă se apucă să joace serios, bine. Dacă nu, la revedere! Bă, nu-i o problemă Budescu. Budescu mai are 4 luni de contract, îi dau băiatului banii, mă ţin de cuvânt şi cu asta basta", a spus Becali.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!