Cum a comentat Ilie Dumitrescu situația de la Rapid, în urma despărțirii de Adi Mutu

Ilie Dumitrescu Adi Mutu Rapid Superliga Ilie Dumitrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Iulie 2023, 21:45
Data actualizarii: Sambata 08 Iulie 2023, 21:44

Adrian Mutu (44 de ani) nu mai e antrenorul giuleștenilor.

FC Rapid București a anunțat printr-un comunicat că s-a depsărțit de Adrian Mutu, după 16 luni în care tehnicianul a bifat 54 de apariții la cârma echipei și a înregistrat o medie de 1.72 puncte pe meci, conform statisticilor oferite de site-ul de specialitate Transfermarkt.

Cum a comentat Ilie Dumitrescu situația de la Rapid, în urma despărțirii de Adi Mutu

Ilie Dumitrescu, fost internațional român, a remarcat că era o chestiune de timp până când Rapid anunța în mod oficial despărțirea de Adrian Mutu. De asemenea, Dumitrescu a precizat că nu e sigur nici dacă Cristiano Bergodi va fi adevăratul înlocuitor al lui Mutu la Rapid.

„Era o chestiune de timp să se anunțe despărțiera oficială de Mutu. Ăsta e avantajul antrenorului care pune această clauză în contract.Dacă ești dat afară, să ți se plătească suma respectivă, dar dacă ai o ofertă mai bună pentru tine să poți activa această clauză.

Lucrurile sunt într-un impas și în zona asta. Nu suntem siguri că va fi Bergodi antrenor”, a spus Ilie Dumitrescu la televiziunea DigiSport.

 

Rapid București a anunțat despărțirea de Adrian Mutu

FC Rapid București a emis un comunicat în care a exprimat faptul că Adrian Mutu nu va mai fi antrenorul principal al giuleștenilor pentru sezonul 2023/24.

„Clubul nostru s-a despărțit de Adrian Mutu, antrenorul care a condus Rapidul în ultimele 16 luni. Mulțumim pentru momentele frumoase! Mult succes în continuare!”, au scris giuleștenii pe rețelele social media.

Adrian Mutu, un an și patru luni la Rapid

Adrian Mutu a preluat Rapidul în luna martie a anului trecut, după ce l-a înlocuit pe Mihai Iosif pe banca echipei din Giulești. În sezonul precedent, Rapid a reușit să prindă play-off-ul, dar nu s-a bătut pentru un loc de cupele europene. Giuleștenii au încheiat sezonul pe locul cinci, iar în acest an plănuiau să se lupte la titlu cu Mutu antrenor.

Omar El Sawy (Csikszereda, 400.000 de euro), Christopher Braun (CFR Cluj, 300.000 de euro), Iulian Cristea (FCSB, gratis), Răzvan Oaidă (FCSB, gratis), Borja Valle (FC Cartagena, gratis) și Cătălin Cîrjan (Arsenal, împrumut) sunt transferurile pe care le-a făcut Rapidul în această vară.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!