Liga 1

Cu Rapidul in mina! Cozma: "As face din Rapid cel mai mare club din Europa"

In Giulesti, lumina ar putea veni din mina! Fostul rege al huilei si unul dintre cei mai vechi suporteri ai Rapidului, Miron Cozma il acuza pe Copos pentru situatia Rapidului si spune ca ar putea face din Rapid cea mai mare echipa din Europa.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 23 Ianuarie 2009, 09:22
Data actualizarii: Vineri 23 Ianuarie 2009, 09:23

"Planeta se scunfunda", dupa cum spunea Copos, dar salavarea vine din adancuri! Miron Cozma declara in Cancan ca ii lipsesc vremurile cand era in fotbal si ca ar reveni, dar nu pentru bani, ci pentru a dovedi ca se poate face performanta:

"Eu tin cu Rapidul din tinerete, de cand stateam in Bucuresti. Ceea ce se intampla acum la acest club este numai vina lui Copos. Nu i-a mers sa-l pacaleasca pe arab si acum nu mai vrea sa bage bani. Oricum a castigat destul de mult de pe urma acestui club", a tunat Cozma in Cancan.

"Daca as putea, as prelua Rapidul si as face din el cel mai mare club din Europa, asa cum am vrut sa fac si cu Jiul Petrosani. Am destule relatii si pe plan international, in fotbal, si as putea sa ajut clubul", a mai spus Cozma.

Cozma continua cu acuzele la adersa lui Copos: "nu a facut nimic pentru Rapid nici macar cand era vicepremier”, a declarat fostul sef de la Jiul Petrosani.

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies