Liga I ACS Poli Timisoara FC Botosani Superliga

Cu Artean si Curtean, mai ceva ca-n Stan si Bran | Filmul celor 30 de minute halucinante dinaintea meciului ACS Poli 1-0 Botosani

ACS Poli a castigat cu 1-0 meciul cu FC Botosani. Partida a inceput cu o intarziere de 30 de minute, dupa ce oficialii LPF au impiedicat startul partidei din cauza ca patru fotbalisti, doi de la gazde si doi de la oaspeti, nu aveau actele in regula.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iulie 2015, 08:35
Data actualizarii: Marti 28 Iulie 2015, 08:48

Disputa dintre ACS Poli si FC Botosani (1-0) a inceput cu 30 de minute intarziere, dupa ce oficialii LPF au constatat ca patru fotbalisti nu aveau actele in regula. Arbitrul partidei a decis astfel sa amane startul pentru ca situatia sa se edifice, insa penibilul situatiei are toate sansele sa faca astazi inconjurul internetului si al presei din vest.

Daniel Stanciu, managerul sportiv al celor de la ACS Poli, a incercat sa explice la final cele intamplate si sa refaca filmul celor 30 de minute de confuzie de la Timisoara.

"Noi am avut probleme cu doua carnete de legitimare dintr-o scapare a celor de la Liga si a noastra. Nu am putut sa-i folosim pe Artean si Curtean. La fel s-a intamplat si cu cei de la Botosani. Aveam contractele in regula, dar erau prost scrise datele in carnete. Vina e comuna.

Noi eram pregatiti si cu buletinele jucatorilor, si cu carnetele de joc, dar cei de la Botosani nu. Se putea regla, dar... Noi am venit si cu contractele, era o neconcordanta in data inscrisa in carnet. Cel care a gresit din partea noastra va plati.

S-a creat o tensiune foarte mare si in vestiarul arbitrilor, si jos, pe culoar, unde jucatorii asteptau sa intre pe teren", a expicat Daniel Stanciu la Dolce Sport.

Modifică setările cookies