VIDEO EXCLUSIV Croitoru, pe bancă la derbiul Craiovei! Artificiul la care apelează oltenii și nemulțumirea lui Mititelu

Adrian Mititelu a anunțat că Marius Croitoru va sta pe bancă la meciul dintre FCU Craiova și Universitatea Craiova.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2022, 11:53
Data actualizarii: Sambata 06 August 2022, 12:51

Marius Croitoru (41 de ani) a fost eliminat chiar la debutul pentru U Craiova 1948, în meciul cu Farul Constanța, și a fost suspendat două etape de Comisia de disciplină a FRF.

„Nu este suspendat, va fi pe bancă la acest meci. Știu că există o procedură în curs la Comisii, dar deocamdată nu au fost contactați. Marius Croitoru va fi pe bancă”, a spus Adriar Mititelu la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Mititelu, atac la adresa FRF

Mititelu s-a arătat nemulțumit de amenzile pe care vor trebui să le plătească antrenorii care nu respectă supendările.

„Pedepsele care sunt în cadrul FRF sunt exagerate. Cei care sunt acolo au luat, nu au dat în viața lor. 10.000 de euro? Cum să dai 10.000 de euro, fraților? Ce a făcut omul ăsta? Să presupunem că a comunicat cu banca, dar asta e problema fotbalului românesc? După ce că acum un buget de care tragem cu dinții să-l acoperim, vin suporterii la meci, au și ei un moment de descătușare, mai aruncă o torță, și te trezești cu 10.000 de euro amendă. 

Păi anul trecut, FCU Craiova a plătit 120.000 de euro și sunt convins că au plătit și Rapidul și FCSB-ului. Noi suntem de vină, că suntem pasivi și ne uităm ca proștii cum vin 2-3 funcționari, trag un pui de somn și se votează cum vor. E o lipsă totală de transparență. S-a schimbat cineva în fotbalul românesc? Federația și-a mărit bugetul și au avut bani să cheltuiască în stânga și în dreapta”, a mai spus Mititelu.

Modifică setările cookies