VIDEO EXCLUSIV Critici pentru jucătorul iertat de Adrian Mititelu: „Nu a confirmat! A făcut destul de multe greșeli!” 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 14:37
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 14:53

Adrian Iencsi a analizat parcursul stoperului pe care Adrian Mititelu l-a convins să revină la antrenamentele lui FCU.

Săptămâna trecută, Adrian Mititelu (54 ani) declara că Andre Duarte (25 ani) nu se mai antrenează și că este hotătât să renunțe la cariera de fotbalist. Însă, la doar câteva zile, fundașul central a revenit la sentimente mai bune pentru FCU Craiova.

Andre Duarte a fost prezent alături de Nicolo Napoli (60 ani) la conferința de presă premergătoare meciului cu UTA Arad, de la 15:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Mai mult, stoperul portughez a precizat că va da cel mai bun randament pentru a-l convinge pe antrenorul oltenilor că merită să fie titular și că a fost convins de Adrian Mititelu să rămână la echipă.

Însă, Adrian Iencsi (47 ani) este de părere că Andre Duarte nu este o pierdere pentru FCU Craiova, având în vedere greșelile pe care le-a comins în prima parte a sezonului. 

„El nu a confirmat, FCU Craiova se zbate acolo al subsolul clasamentului. Mi s-a părut că a făcut destul de multe greșeli, nu mi se pare un jucător care a confirmat. Dar depinde și de rezultatele echipie, de cum se exprimă echipa pentru că indiferent că este vorba de Duarte sau de alt jucător, dacă echipa funcționează bine, atunci și jucătorii care au calitate, indifenrent în ce compartiment evoluează, pot fi buni”, a declarat Adrian Iencsi la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Andre Duarte a strâns 24 de meciuri în acest sezon pentru FCU Craiova, 21 în campionat și 3 în grupele Cupei României. Fundașul central cotat la 600.000 de euro de Transfermarkt a sosit în Bănie în vara lui 2022, liber de contract, după ce s-a despărțit de CF Estrela, din a doua ligă portugheză. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!