VIDEO EXCLUSIV Critici pentru Andrea Compagno după primul meci: "Nu-mi place! Nu e atacant pentru FCSB"

Andrea Compagno (26 de ani) a marcat la debutul pentru FCSB, în meciul pierdut de echipa sa, scor 1-3, contra Farului, în runda a opta din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Septembrie 2022, 09:55
Data actualizarii: Joi 01 Septembrie 2022, 09:56

Deși a înscris, Compagno nu a impresionat pe toată lumea. După Helmut Duckadam, care a spus despre vârful de atac că este "o investiție aiurea", a venit rândul lui Valeriu Răchită să își manifeste neîncrederea față de atacantul pentru care Gigi Becali a plătit 1,5 milioane de euro.

Valeriu Răchită: "Nu îmi place Compagno"

Răchită, fost fundaș al Stelei, spune că Andrea Compagno nu se pliază pe stilul de joc al celor de la FCSB și a făcut o comparație cu Denis Alibec, despre care spune că va trage echipa Farului după el.

"Mie nici Compagno nu-mi place. A dat un gol, dar a fost greșeală de poziționare a fundașului de la Farul. Nu-mi place, nu este un vârf de atac pentru FCSB. În afară de gol, Compagno nu prea a participat la jocul FCSB-ului.

Spre deosebire de Alibec, hai să vorbim și de el, slim fit, gândire, tehnică, fotbalist adevărat. Ăsta e Alibec pe care noi îl știam și pe care Inter l-a luat la 19 ani. Eu cred că Alibec va face un campionat extraordinar și va trage echipa după el", a spus Valeriu Răchită, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

Helmut Duckadam: "Compagno, o investiție aiurea"

La pauza meciului, Helmut Duckadam a avut o reacție dură, spunând că la FCSB nu se vede nicio idee de joc. De asemenea, fostul președinte de imagine al celor de la FCSB a avut nevoie de doar o repriză pentru a se convinge că Andrea Compagno este "o investiție aiurea", având în vedere stilul de joc al echipei lui Nicolae Dică.

"Pe FCSB oricine îi surprinde, inclusiv Hermannstadt, deoarece n-au nicio idee de joc, totul este la întâmplare. Au avut două ocazii, atât. 

FCSB nu știe să joace cu un număr 9, au dovedit-o de-a lungul anilor și cred că a fost o investiție aiurea făcută cu Compagno", a spus Helmut Duckadam, la pauza meciului Farul - FCSB, la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!