VIDEO Cristi Borcea, înapoi la Dinamo? Răspunsul final dat de fostul acționar

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 18:07
Data actualizarii: Joi 02 Noiembrie 2023, 18:09
Cristi Borcea (53 de ani), fostul acționar al lui Dinamo, exclude revenirea în acționariatul clubului din Ștefan cel Mare.

Prezent la evenimentul în care s-au marcat 40 de ani de la meciul Hamburg - Dinamo 3-2, în urma căruia bucureștenii se calificau în sferturile Cupei Campionilor Europeni, după 5-3 la general, Cristi Borcea a vorbit și despre evenimentele din prezent.

Cristi Borcea: "Dinamo cu siguranță va fi sus, dar nu cu mine"

Fostul acționar din Ștefan cel Mare este convins că Dinamo va reveni la cel mai înalt nivel în momentul în care va avea un nou stadion, însă exclude să investească din nou.

"În momentul în care se va face stadionul, în 2-3 ani, cu siguranță Dinamo va fi sus. Nu, cu mine sigur nu. Cu mine suporter și pe la tribuna oficială.

Nu vreau să mai investesc pentru că mi-a ajuns și nu mai am motivația necesară pentru a investi. Erau alte vremuri atunci. Gândiți-vă că era o luptă de spartani adevărați. Erau Iancu, Porumboiu, Copos, nașul Becali, Jean Pădureanu, Pinalty. 

Noi aveam bugete de peste 15 milioane de euro constant. Dinamo atât avea bugetul. Nu există în România să facă ce făcea Dinamo. În momentele alea luăm tot ce voiam. Când ne supăram, am luat și de două ori Craiova. Am luat pe Lobonț, Bratu, Dănciulescu Torje, Zicu. Era greu să țină cineva pasul cu mine atunci", a spus Borcea.

Cristi Borcea a avut un mesaj și pentru actuala conducera a lui Dinamo: "Să dea Dumnezeu să redreseze corabia, să nu retrogradăm. Au făcut eforturi, dar nu sunt de nivelul performanțelor lui Dinamo. Trebuie să își asume, să iasă și să spună. Chiar dacă eu l-am criticat pe Burcă, am înțeles că a venit Florin Marin lângă el, un lucru extraordinar. Florin Marin, unul dintre cei mai buni antrenori cu care am lucrat. Acum trebuie lăsat Burcă să-și termine treaba".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!