Cristi Borcea Dinamo Liga I Superliga

BORCEA LA DINAMO // Se pregateste marele soc? "Cristi Borcea revine dupa ce se elibereaza din inchisoare". Alaturi de cine vrea sa preia clubul de la Negoita

In prezent incarcerat in urma condamnarii primite in Dosarul Transferurilor, in martie 2014, Cristian Borcea asteapta sa fie eliberat. El ar putea parasi penitenciarul in luna aprilie.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Ianuarie 2018, 09:40
Data actualizarii: Marti 23 Ianuarie 2018, 12:57

Borcea asteapta sa iasa din inchisoare, iar dupa ce va fi eliberat intentioneaza sa se implice din nou la clubul sau de suflet, Dinamo.

Jurnalistul Digisport Decebal Radulescu a afirmat in cadrul unei emisiuni ca Borcea intenioneaza sa revina la Dinamo alaturi de fostul impresar Ioan Becali.

"Din informatiile pe care le detin in acest moment, Cristi Borcea, dupa ce iese din inchisoare, se va intoarce la Dinamo alaturi de Ioan Becali.

Acestea sunt informatiile pe care le am acum. Vom vedea ce se va intampla pe viitor. Vor sa faca bani", a spus Decebal Radulescu.

Borcea a fost actionat al lui Dinamo in perioada 1998-2012, timp in care echipa a castigat 4 campionate, 6 Cupe si 2 Supercupe.

Ramane de notorietate fraza spusa de Borcea lui Ioan Andone: "Am luat eventul pentru ca eu controlam si vantul".

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!