Adrian Mutu Ovidiu Herea Rapid Liga 1

Credit pentru Mutu: ”Cele mai mari rezultate din istoria Rapidului au fost cu antrenori dinamoviști”

Numirea lui Adrian Mutu (43 de ani) la Rapid a ridicat multe semne de întrebare în rândul foștilor jucători din Giulești. Mulți dintre aceștia și-ar fi dorit un antrenor cu trecut rapidist în locul lui Mihai Iosif.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 06 Martie 2022, 13:45
Data actualizarii: Duminica 06 Martie 2022, 13:48

Ovidiu Herea, fostul atacant al Rapidului, este de altă părere. Acesta amintește de antrenorii cu trecut dinamovist care au reușit să câștige titlul cu Rapid. Mircea Lucescu și Mircea Rednic au adus ultimele două titluri ale giuleștenilor în 1999 și 2003.

”Din ce am văzut, supărarea suporterilor este că în anul centenarului nu va stă pe bancă un rapidist pur-sânge, agreat de galerie.

Până la urmă, cei din conducerea clubului iau deciziile. Iar ei au considerat că cea mai bună variantă este Adi Mutu. Mie îmi place ca antrenor Mutu și cred că va face treabă. Până la urmă, rezultatele susțin orice antrenor. 

Dacă stăm se ne uităm în istoria Rapidului, observăm că cele mai mari rezultate (n.r. - din ultimii 30 de ani) le-a avut cu Rednic și Lucescu, antrenori dinamoviști. Asta, deși eu nu-l văd pe Mutu dinamovist”, a spus Ovidiu Herea, la Digi Sport.

Mutu a debutat cu o victorie pe banca celor de la Rapid, scor 1-0 împotriva celor de la Academica Clinceni, într-un meci disputat la Mioveni.

Pentru Rapid a fost prima victorie după zece meciuri în Liga 1. Giuleștenii nu au mai câștigat de pe 10 decembrie, de la un meci cu FC Argeș, câștigat cu 2-0.

Rapidul încheie sezonul regulat cu 40 de puncte, echivalentul a 20 în play-out. În prima etapă din play-out, echipa lui Adrian Mutu se va duela tot cu Academica Clinceni.

Modifică setările cookies