"Credeam ca o sa mi se scurga cariera, ca nu voi lasa nimic in urma". Sanmartean si ULTIMA SANSA a carierei

"Credeam ca o sa mi se scurga cariera, ca nu voi lasa nimic in urma". Sanmartean si ULTIMA SANSA a carierei

Lucian Sanmartean a renascut in ultimii ani si are sansa sa-si incheie cariera in glorie, lucru pe care nu-l mai credea posibil.

Jucatorul anului in 2014, dupa titlul primit la Gala Fotbalului Romanesc, gala organizata de Federatia Romana de Fotbal, Lucian Sanmartean traverseaza o perioada formidabila.

Ajuns la o varsta destul de inaintata, fotablistul a renascut in ultimele sezoane si a devenit, la 34 de ani, titular incontestabil al echipei nationale, dupa ani in care a asteptat cu sufletul la gura "telegramele" de convocare.

Crescut de Gloria Bistrita, Sanmartean a plecat la o varsta frageda in Grecia, acolo unde a facut senzatie cu tehnica sa. Un fotbalist capricios, acesta nu a reusit, insa, sa ajunga la potentialul maxim, motiv pentru care in 2007/2008 a petrecut un an la Utrecht, pentru ca mai poi sa se intoarca in fotbalul romanesc, la Vaslui.

Implinirea a 30 de ani a fost insa unul dintre momentele care l-au facut pe Sanmartean sa se uite inapoi si sa isi analizeze cariera. Acesta si-a schimbat complet drumul dupa revenirea in fotbalul romanesc, pentru ca acum sa fie considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti romani.

Sanmartean spune ca si-a dat seama de potentialul sau tarziu, insa ca a facut totul ca sa-l fructifice.

"Important este ca sunt sanatos. Nu credeam ca imi voi mai reveni. Chiar discutam aseara cu sotia si ne bucuram ca am ajuns iar la lumina. Ma gandeam sincer ca o sa mi se scurga cariera si nu voi lasa nimic in urma, ca fiica mea sa vada cand va creste mai mare.

Ma bucura faptul ca sunt apreciat si ca am sansa sa castig trofee, chiar daca aceste momente au venit mai tarziu. Dar mai bine mai tarziu decat niciodata. Imi doresc sa raman la Steaua, restul sunt doar speculatii", a spus Lucian Sanmartean, citat de Dolce Sport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies