"Craiova s-a SALVAT de la retrogradare! N-avem nevoie de M. Costea in forma asta!" Ce obiectiv impune Mititelu

Autor: Sport.ro
Joi 14 Aprilie 2011, 17:15

	"Craiova s-a SALVAT de la retrogradare! N-avem nevoie de M. Costea in forma asta!" Ce obiectiv impune Mititelu

Universitatea a obtinut prima victorie din 2011 si Adrian Mititelu e convins ca la Craiova nu mai exista motive sa se vorbeasca de retrogradare.

Patronul Universitatii e incantat de progresul echipei de la venirea lui Reghecampf pe banca oltenilor.

"Astazi am jucat retrogradarea! Am facut un pas important pentru salvare. Florin a dat gol, asta e extraordinar pentru el. Nu stiu care e situatia lui Mihai Costea, Reghecampf i-a dat un program de pregatire separat.

Sunt 100% convins ca ne vom salva. Mihai Costea ne-ar fi de mare folos, dar nu asta suparatul, ci ala pe care il stiam inainte!. Ramanem sigur in Liga I! Vom fi din ce in ce mai buni! Avem potential, Laurentiu isi face foarte bine treaba, munceste foarte mult, mult mai mult decat alti antrenori care au trecut pe aici", a spus Mititelu la sport.ro.

Presedintele Aurel Ticleanu este si el convins ca Universitatea nu va avea probleme cu retrogradarea in acest sezon:

"Jucatorii nu sunt matematicieni sa se ocupe de calcule, ei trebuie sa joace fotbal. Avem jucatori, nu asta ne lipseste. Spiritul de lupta si de sacrificiu nu prea trece pe la noi. Reghe a lucrat din punct de vedere psihologic, le-a dat incredere baietilor, munca lui incepe sa se vada.

In teren e munca de echipa, in afara trebuie sa fie exact la fel. Mihai Costea e intr-o situatie dificila, nu stiu daca cineva ii poate da sfaturi pentru a iesi din pasa asta!", a explicat Ticleanu la sport.ro.

Impactul devastator al pandemiei asupra economiei. Aproape jumătate de miliard de joburi au dispărut
BRAT