CRAIOVA - FCSB: DERBY ca pe vremuri! Partida este sold out la debutul lui Victor Piturca

Oltenii iau cu asalt noul Oblemenco pentru derby-ul cu FCSB. 

Venirea lui Victor Piturca a resuscitat deja Universitatea Craiova. Arena este sold out pentru marele derby cu FCSB din weekend, anunta Sorin Cartu. Stadionul are capacitate de 30.000 de locuri, insa 5% este rezervat oaspetilor plus cateva sectoare tampon. Chiar si asa, biletele alocate gazdelor din zonele importante s-au dat anunta presedintele oltenilor.

"Stadionul va fi plin. Absolut! Nu e nicio indoiala in directia asta. Azi dimineata mai erau vreo 3.000 de bilete disponibile, si acelea in colturile terenului si in inaltul peluzei, la cucurigu. Cred ca s-au dat toate pana la ora asta”, a declarat Cartu pentru ProSport.

Craiova e pe locul 3 in clasament, cu 15 puncte, in timp ce FCSB ocupa locul 11, cu 7 puncte si are mare nevoie de o victorie in Banie. La gazde va debuta Victor Piturca, numit pe banca in locul lui Corneliu Papura inaintea pauzei internationale. 

Toata Romania vede Romania! la PRO TV Luptele FINALE pentru nationala: vineri, 15 noiembrie, 21:45, Romania - Suedia! Luni, 18 noiembrie, 21:45, Spania - Romania!

Din nou la Euro! Joi, 14 noiembrie, 20:00 Romania U21 - Finlanda U21, in direct la PRO TV!VIDEO PROTVPLUS.RO

Congres cu lacrimi la PSD. Dăncilă: „Eu plâng foarte greu, poate au fost lacrimi de bucurie”
BRAT