Liga 1

CraiOlguta afla azi daca joaca in Liga! Sandu: "Acest oras merita o echipa in prima divizie!"

Federatia hotaraste astazi daca CSU Craiova are dreptul sa joace in Liga I sezonul viitor. Pe plan sportiv, echipa lui Gabi Balint a reusit promovarea

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 07:52
Data actualizarii: Miercuri 04 Iunie 2014, 08:10

CSU Craiova a promovat matematic in Liga I si mai are de trecut un hop pana la marele obiectiv. Federatia stabileste astazi legitimitatea CraiOlgutei de a evolua in primul esalon incepand cu sezonul viitor.

Indiferent de decizia de azi, soarta Craiovei se hotaraste la TAS. Daca vor primi un raspuns negativ, oficialii de la CSU se vor adresa Tribunalului de la Lausanne. In caz contrar, cealalta echipa interesata direct de decizia Federatiei, CSM Ramnicu Valcea, va merge la TAS sa-si gaseasca dreptatea.

Valcenii contesta dreptul CraiOlgutei de a juca in prima Liga pe motiv ca CSU este un club infiintat in 2012, asa ca nu indeplineste 'regula de 3 ani' stabilita in statut pentru a obtine dreptul de juca in prima liga.

"Craiova merita sa aiba echipa in Liga I. Iata ca s-a format o echipa ce a promovat din punct de vedere sportiv, care are sustinere financiara, foarte puternica, din ce vad.", a declarat Mircea Sandu pentru cotidianul Gazeta Sporturilor.

Modifică setările cookies