CCA Ion Craciunescu Liga 1

Craciunescu si REVOLUTIA din arbitraj! Ce pedepse URIASE le-a pregatit celor care au gresit grav in ultima etapa:

CCA le-a dat pedepse exemplare lui Cristi Nica si lui Radu Petrescu, care au comis cele mai mari greseli in aceasta etapa.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Noiembrie 2011, 08:46
Data actualizarii: Marti 29 Noiembrie 2011, 08:47

Dupa ce au gresit grav in ultima etapa, in asistentul Cristian Nica la Steaua - FC Brasov si centralul Radu Petrescu la meciul dintre Vointa Sibiu si CFR, cei doi au fost retinuti de la delegari pentru urmatoarele 10 etape, astfel ca ar putea sa arbitreze din nou in Liga I abia in luna aprilie a anului viitor.
 

"Nu-i inteleg pe cei doi. La Radu Petrescu se vede lipsa de experienta si faptul ca a fost tinut in spate inainte, iar acum, cand e pus sa arbitreze meciuri mai grele, capoteaza. El trebuia sa arbitreze 30 de meciuri la Liga a II-a inainte sa fie promovat, dar s-au ars etapele. Despre Nica nici nu stiu ce sa zic. Ne-a ajutat in primele etape de cand suntem la CCA, dar greseala lui si explicatiia de dupa nu-l justifica, ba chiar il fac sa devina penibil. Suntem foarte suparati si i-am pedepsit aproape de maxim. Nu ne jucam cu asta. Nu-i putem ierta", a spus Aron Huzu, vicepresedintele CCA, in Adevarul.

Seful CCA confirma ca pregateste o revolutie in arbitrajul romanesc. "Sunt unii care vor sta cateva etape si altii care se apropie cu pasi repezi de retrogradare. O sa mai aflam lucruri interesante de la DNA, stati linistiti ca nu s-a terminat", spune Craciunescu.

Modifică setările cookies