GALERIE FOTO A greșit Istvan Kovacs în Liverpool - Real Madrid? Analistul de la Marca a dat verdictul

Istvan Kovacs Liverpool Real Madrid Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 00:07
Data actualizarii: Miercuri 22 Februarie 2023, 00:06

Istvan Kovacs a fost la centru în duelul de cinci stele dintre Liverpool și Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor, încheiat cu victoria spaniolilor, scor 5-2.

O fază controversată s-a petrecut în minutul 53. Alexander Arnold a centrat în careu pentru Darwin Nunez, iar atacantul uruguayan s-a prăbușit pe gazon, acuzând că a fost împins de Dani Carvajal.

Analist Marca, după Real Madrid - Liverpool: "Istvan Kovacs a procedat corect"

Reluările arată că Dani Carvajal a pus mâna pe Darwin Nunez și l-a împins destul de ușor pe atacantul lui Liverpool. Totuși, Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, iar arbitrii italiei din camera VAR, Massimiliao Irrati și Marco Guida, nu au intervenit nici ei.

Pavel Fernandez, analistul pe probleme de arbitraj de la postul spaniol Radio Marca, spune că Istvan Kovacs a procedat corect.

"Carvajal a pus mâna pe atacantul uruguayan, dar nu l-a împins. Arbitrul român a procedat corect, având în vedere că nu fundașul lui Real Madrid nu a făcut nimic care să fie pedepsit", a spus Pavel Fernandez, potrivit Marca.

Presa din Anglia are dubii

BBC: "Dani Carvajal a părut că îl împinge pe Darwin Nunez în săritură. Jocul s-a reluat, așa că VAR-ul nu mai intervine aici. Hmmmm"

The Independent: "Nunez cere un penalty, considerând că a fost împins de Carvajal. Nu s-a întâmplat nimic, spune arbitrul. Ar fi fost un penalty foarte ușor acordat"

Daily Mail: "Start lent de repriză pentru Liverpool, dar trebuia penalty aici? Jucătorii sunt îndreptățiți să ceară, însă faza nu s-a verificat nici măcar la VAR. Se vede clar cum Carvajal îl împinge pe Nunez în momentul în care sar la cap, sau mai degrabă Nunez sare la cap"

The Guardian: "Nunez este împins destul de ușor din spate de Carvajal și este dezechilibrat. Liverpool vrea penalty. Istvan Kovacs nu este de acord și nu se verifică la VAR. Hmm, aș vrea să revăd această fază"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!