FOTO ȘI VIDEO Ce scriu englezii după ce Istvan Kovacs i-a refuzat un penalty lui Liverpool în meciul cu Real Madrid

Istvan Kovacs Liga Campionilor Liverpool Real Madrid Liga Campionilor
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 21 Februarie 2023, 23:37
Data actualizarii: Marti 21 Februarie 2023, 23:40

Istvan Kovacs, delegat la blockbuster-ul Liverpool - Real Madrid, din optimile UEFA Champions League, nu a avut o seară ușoară pe Anfield.

O fază controversată s-a petrecut în minutul 53. Alexander Arnold a centrat în careu pentru Darwin Nunez, iar atacantul uruguayan s-a prăbușit pe gazon, acuzând că a fost împins de Dani Carvajal.

Ce scriu englezii după ce Istvan Kovacs i-a refuzat un penalty lui Liverpool în meciul cu Real Madrid

Reluările arată că Dani Carvajal a pus mâna pe Darwin Nunez și l-a împins destul de ușor pe atacantul lui Liverpool. Totuși, Istvan Kovacs a lăsat jocul să continue, iar arbitrii italiei din camera VAR, Massimiliao Irrati și Marco Guida, nu au intervenit nici ei.

Presa din Anglia a comentat decizia lui Istvan Kovacs:

BBC: "Dani Carvajal a părut că îl împinge pe Darwin Nunez în săritură. Jocul s-a reluat, așa că VAR-ul nu mai intervine aici. Hmmmm"

The Independent: "Nunez cere un penalty, considerând că a fost împins de Carvajal. Nu s-a întâmplat nimic, spune arbitrul. Ar fi fost un penalty foarte ușor acordat"

Daily Mail: "Start lent de repriză pentru Liverpool, dar trebuia penalty aici? Jucătorii sunt îndreptățiți să ceară, însă faza nu s-a verificat nici măcar la VAR. Se vede clar cum Carvajal îl împinge pe Nunez în momentul în care sar la cap, sau mai degrabă Nunez sare la cap"

The Guardian: "Nunez este împins destul de ușor din spate de Carvajal și este dezechilibrat. Liverpool vrea penalty. Istvan Kovacs nu este de acord și nu se verifică la VAR. Hmm, aș vrea să revăd această fază"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!