Poarta Alba Cristi Borcea Dosarul Transferurilor fratii becali Gigi Becali Superliga

COSMARUL condamnatilor din Dosarul Transferurilor! Si-au facut degeaba acte de Constanta, sa fie langa Gigi! Anuntul care ii COMPROMITE:

AICI - Toate condamnarile din Dosarul Transferurilor: peste 34 de ani de inchisoare! 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Martie 2014, 21:30
Data actualizarii: Marti 04 Martie 2014, 20:58

Fratii Becali si Cristi Borcea si-au facut mutatie in acte intr-un sat de aromani din judetul Constanta. O schema pentru ca, avand resedinta in judetul Constanta, sa poate fi trimisi la inchisoare la cel mai apropiat penitenciar - Poarta Alba.

Acolo e detinut si Gigi Becali, varul celor doi si nasul lui Borcea, toti patru fiind in relatii foarte stranse, asa ca ar prefera sa fie in aceeasi inchisoare.

Numai ca legea spune asa: Poarta Alba are detinuti doar in regim semi-deschis si deschis, cum este cazul lui Gigi Becali.

Verii sai si finul Borcea nu se califica la un astfel de regim, ei urmand sa fie in spatele gratiilor ca orice detinuti de rand - adica in regim inchis, fara a putea parasi inchisoarea.

Tot legea spune ca desi vor fi incarcerati acolo, conform procedurilor, in maxim trei saptamani ei vor fi transferati in Capitala, la unul dintre penitenciarele Jilava sau Rahova. Astfel ca planul lor de a-si muta domiciliile in Constanta este in zadar.

Modifică setările cookies