Corsicanu: "Avem nevoie de scandalagii"

Autor: Sport.ro
Luni 09 Iulie 2007, 12:02
LIDERUL SUPORTERILOR RAPIDISTI

Liderul suporterilor giulesteni, Gigi Corsicanu, a declarat ca atacurile la adresa lui George Copos nu au fost premeditate si ca atitudinea suporterilor de la meciul cu Petrolul a fost una spontana, insa pozitiva pentru un curs mai bun al echipei din Giulesti, scrie Atac.

"Atitudinea ostila pe care galeria a afisat-o fata de patron la meciul cu Petrolul nu a fost ceva premeditat, a fost o atitudine sponta, pornita din mai multe nemultumiri. Stim ca echipa are nevoie de liniste si tocmai de aceea vrem sa rezolvam aceasta problema. Voi avea o intalnire cu domnul Copos pentru a-i prezenta opiniile noastre. In primul rand vrem aducerea in club a unui rapidist adevarat, Sumudica de exemplu, care as mearga in emisiunile televizate si la alte evenimente de acest gen si sa apere Rapidul. Nu vedet ca la noi nu iese nimeni in fata. In Romania cine tipa mai tare are dreptate, asta e realitatea. La noi nu tipa nimeni, avem nevoie de scandalagii. Moldovan nu e genul asta, el se ocupa foarte bine de alte probleme, iar Zotta si Sichitiu au trecutul patat si ar putea fi discreditati", a declarat Corsicanu, care vrea ca toata lumea de la echipa sa stie ce simt suporterii rapidisti:
"Am vorbit cu Bergodi si i-am prezentat istoria acestui club, viziunea si felul de a fi al suporterilor. Am simtit ca a fost foarte impresionat. Noi vrem sa-i asiguram liniste si chiar daca ne vom contra cu patronul vom sti cum sa incurajam echipa", a mai spus Corsicanu.

Interviu. De ce este România cu un pas în fața Italiei sau Spaniei în lupta cu covid-19
BRAT