Copy - Paste dupa Steaua! "Nu marcam pentru ca nu jucam NIMIC! Nu surprindem pe nimeni!" Milioanele din Liga au DISTRUS campioana

Autor: Sport.ro
Sambata 10 Martie 2012, 21:41

	Copy - Paste dupa Steaua! "Nu marcam pentru ca nu jucam NIMIC! Nu surprindem pe nimeni!" Milioanele din Liga au DISTRUS campioana

Otelul 0-0 Ceahlaul | Fanii Otelului au uitat deja de meciurile magice de pe National Arena cu Benfica, Basel si Manchester United.

Acum, baietii lui Dorinel nu mai bat nici Chiajna sau Ceahlaul, echipe care se lupta sa scape de retrogradare in Liga I.

Dupa 0-0 cu Ceahlaul, Marius Stan a criticat dur jocul echipei lui/

"Am dominat, dar am facut-o steril si nu am fost cu adevarat periculosi. Echipa a mai traversat perioade similare, nu luam masuri pompieristice cum ar fi schimbarea antrenoului. Speram ca echipa sa se redreseze rapid. Ne gandim la Cupa si la o clasare cat mai buna in campionat.

In general nu-mi laud jucatorii, cum nici nu-i atac public. Avem discutiile noastre in vestiar si toate raman acolo. Nu marcam pentru ca nu jucam, nu putem sa surprindem pe nimeni. E un fotbal stereotip, cunoscut de multi", a spus Stan la Fanatik Show.

Replica lui Dorinel nu l-a menajat. Antrenorul cmapioanei s-a suparat si pe suporteri, care au uitat sa-si sustina echipa dupa meciurile slabe din 2012.

"Echipa mea a vrut sa castige, ii felicit pe baieti pentru asta. Nu trebuie sa vad meciul asa cum o fac altii. Probabil ca domnul presedinte s-a luat dupa alti oameni care ne-au tot criticat de-a lungul timpului. Nu vreau sa intru intr-o disputa cu dumnealui. Eu vad lucrurile intr-un fel. el in altul. ii respect parerea, dar am alta opinie.

E inimaginabil ce se intampla si cu suporterii, echipa trebuie sa fie sustinuta tot timpul, nu doar atunci cand castiga. Nu ma gandesc la demisie. Daca sunt dat afara, nu e nicio problema, accept, insa eu sunt acum alaturi de echipa si voi fi pana in ultima clipa aici. Am o strategie si merg cu ea pana la capat!", a dat replica Dorinel.

Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT