Copos ii face praf pe fani dupa ce Rapid a fost amendata dupa meciul cu Dinamo: "Cu 10.000 lei puteam sa fac transferuri"

Autor: Sport.ro
Vineri 20 August 2010, 13:34

	Copos ii face praf pe fani dupa ce Rapid a fost amendata dupa meciul cu Dinamo: "Cu 10.000 lei puteam sa fac transferuri"

Ceorge Copos ii critica pe suporterii rapidisti pentru amenda de 10.000 de lei primita de club din partea Comisiei de Disciplina a LPF in urma fumigenelor aprinse la partida cu Dinamo.

Intr-un post intitulat "Acum e randul meu sa critic", publicat, vineri, pe blogul personal, Copos acuza comportamentul fanilor. "Ne-am obisnuit cu un anume scenariu: conducerea Rapidului, inclusiv finantatorii, sunt «Cei Rai». Voi, galeria si suporterii, sunteti «Cei Buni». Noi, «Cei Rai», nu ne pricepem, facem transferuri proaste, nu reparam stadionul, nu bagam bani destui, etc. Voi, «Cei Buni», ne dati mereu sfaturi utile, aveti idei geniale si generoase. Noi, «Cei Rai», nu vrem sa va ascultam. Ca atare, voi ne sanctionati: cu vorbe, cu atitudini, cu scandari care ….. ma abtin ….. Cam acesta e scenariul, nu-i asa? Si iata ca, uneori, vine vremea sa aratam fiecare ce putem, ce stim si cine suntem. Meciul Dinamo – Rapid. Despre noi, «Cei Rai» – inclusiv despre antrenor, jucatori, management, ati spus ce ati crezut de cuviinta. Va respect dreptul la opinie. Dar cine sunt «Cei Buni»? Iata, citez pe scurt din Comunicatul Comisiei de Disciplina din data de 19.08.2010: «Clubul Rapid a fost sanctionat de Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal cu 10.000 de lei penalitate financiara pentru incidentele provocate de proprii suporteri prin aprinderea de fumigene si torte la meciul direct cu Dinamo»", mentioneaza Copos.

Oficialul rapidist sustine ca nu este momentul potrivit pentru "aruncarea cu banii pe fereastra" si afirma ca suma de 10.000 de lei ar putea fi folosita, de exemplu, la realizarea transferuririlor solicitate de suporteri. "Ma intreb: asta ii lipsea Rapidului acum, sa plateasca o amenda de 10.000 lei ? Este momentul potrivit pentru aruncarea cu banii pe fereastra? Vorbesc, spre exemplu, de bani care ar putea fi folositi la transferurile cerute de voi cu insistenta. Nu mai vorbesc despre imaginea publica a Galeriei noastre, care se doreste a fi cea mai frumoasa si mai eleganta din tara. Acum, noi, "Cei Rai", trebuie sa punem Clubul sa plateasca pentru o vina care nu ii apartine. Ce ar trebui sa facem ? Ce parere aveti, de unde luam bani ca sa acoperim aceasta sanctiune?", se intreaba George Copos.

Ploile abundente au făcut prăpăd în țară. 49 de localități din 18 județe, grav afectate
BRAT
Modifică setările cookies