Conturile Stelei ar fi mai sarace cu 1.000.000 de euro daca jucatorii NU merg la Nationala! Situatia in care Steaua e pe MINUS:

Autor: Sport.ro
Luni 05 August 2013, 18:56

	Conturile Stelei ar fi mai sarace cu 1.000.000 de euro daca jucatorii NU merg la Nationala! Situatia in care Steaua e pe MINUS:

►Maxim Show in Europa! Stuttgart – Botev, joi 21:20, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Stelistii, prin vocea antrenorului Reghecampf, nu au de gand sa refuze nationala. Numai ca scandalul dintre Piturca si antrenorul Stelei poate avea urmari mai grave.

Sunt doua situatii, cele mai rele pentru jucatorii Stelei, dar si pentru bugetul clubului:

- prima: Piturca califica nationala la CM 2014, dar fara sa se mai bazeze pe jucatorii Stelei, nici in preliminarii, nici la turneul final

- a doua: Reghecampf hotaraste ca stelistii nu vor mai fi lasati la nationala, astfel ei urmand sa rateze ultimele meciuri din preliminarii, la fel si turneul final.

Ambele variante, aplicabile in cazul in care Piturca duce echipa la Campionatul Mondial din Brazilia inseamna o gaura de aproximativ un milion de euro in conturile Stelei.

Si asta pentru ca FIFA plateste fiecarei echipei care isi trimite jucatorii la lot cate 5.000 de euro/zi/de om.

Socoteala, in cazul in care Romania va juca cele trei meciuri in grupa, vara viitoare, arata ca Steaua pierde bani in cele trei saptamani. Daca luam in calcul ca Steaua va avea probabil cam 6-7 jucatori la lot, iar sumele pentru CM 2014 virate de FIFA pot sa fie chiar mai mari decat plafonul de 5.000 de euro, rezulta o pierdere de aproximativ un milion de euro.

In plus, cele trei saptamani nu reprezinta integral perioada petrecuta in timpul competitiei din Brazilia, ci si cantonamentul dinaintea ei, platit de FIFA, de asemenea.

Turismul pe timp de pandemie. La ce să vă așteptați dacă plecați în vacanță anul acesta
BRAT