Tradarea secolului? Tucudean nu ar spune "NU" unei oferte de la Steaua: "Revin cu placere in Romania, la orice echipa!" Cum se face transferul:

Autor: Sport.ro
Luni 05 August 2013, 18:30

	Tradarea secolului? Tucudean nu ar spune "NU" unei oferte de la Steaua: "Revin cu placere in Romania, la orice echipa!" Cum se face transferul:

►Maxim Show in Europa! Stuttgart – Botev, joi 21:20, IN DIRECT la Sport.ro si Voyo.ro!

Plecat sezonul trecut de la Dinamo la Standard, Tucudean a ramas pe drumuri, dupa ce Standard i-a transmis sa isi gaseasca echipa.

Fostul dinamovist risca sa joace la echipa a doua a belgienilor daca nu gaseste un club care sa plateasca banii investiti de acestia sezonul trecut, sau, eventual, o echipa care sa il ia sub forma de imprumut si sa ii suporte salariul.

"Cel mai probabil voi pleca imprumut un sezon, dar nu ma grabesc. Am niste impresari care se ocupa exclusiv de piata din Belgia si sunt sanse bune sa raman aici. Dar exista si posibilitatea unui transfer in Spania, Rusia sau Ucraina. Ma nelinisteste putin incertitudinea asta, insa vreau sa fac lucrurile ca la carte.", a spus Tucudean pentru Digi.

Acesta a recunoscut ca este deschis la orice negociere si cu cluburile din Romania, mai ales ca cei de la Dinamo nu l-au contactat deocamdata: "Sunt deschis la orice negociere. Prioritatea mea este sa joc in strainatate, dar daca nu se concretizeaza discutiile revin cu placere si in Romania daca voi fi dorit. Mai ales la Dinamo, dar nimeni de acolo nu m-a contactat deocamdata.", a spus Tucudean.

Guvernul trimite azi în Parlament proiectul de lege privind alegerea primarilor în 2 tururi
BRAT