Contra, antrenor la Timisoara! "Noul staf ii va avea in componenta pe Contra, Rotariu si Velcea!"

Cosmin Contra Gheorghe Chivorchian Marian Iancu Poli Timisoara Vladimir Petrovic Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Septembrie 2010, 15:43
Data actualizarii: Marti 14 Septembrie 2010, 17:34

Cosmin Contra va fi numit antrenor la Timisoara in 48 de ore.

"Le-am dat instructiunile lui Chivorchian si Stanciu, iar in 48 de ore, aceasta decizie trebuie pusa in aplicare. Este o adiminstrare tehnica a unei echipe de fotbal, care nu se poate pune de ieri pe azi in practica. Suntem obligati sa reducem la zero starea de incertitudine de la echipa", a spus Marian Iancu.

Vladimir Petrovic negociaza in cursul zilei de marti preluarea nationalei Serbiei.

"Optiunea mea s-a schimbat radical in ceea ce priveste conducerea tehnica a echipei, deoarece conteaza foarte mult opinia publicului alb-violet, care trebuie sa se identifice cu oamenii din club, inclusiv cei de pe banca tehnica", spune Iancu.

"Deocamdata il avem antrenor pe domnul Petrovici, care are oferta de la Federatia Sarba de Fotbal, iar probabil ca in cursul zilei de astazi sau maine vom avea un raspuns concret. Noi ne-am si gandit deja la noul staf tehnic. Noul staf ii va avea in componenta pe Cosmin Contra, pe Vali Velcea, pe Iosif Rotariu si pe Marius Bratu. Noi incercam sa dam credibilitate celor nascuti si crescuti la Timisoara, si dorim ca impreuna sa readucem publicul in tribune si galeria alaturi de echipa", a spus Chivorchian.

Intrebat daca nu ii este teama de lipsa de experienta ca antrenor a fundasului Cosmin Contra, Gheorghe Chivorchian a raspuns: "Avem un staf, nu avem un nume".

Conform editiei de luni a publicatiei sarbe Blic, antrenorul Timisoarei, Vladimir Petrovici, a ajuns la un acord cu presedintele federatiei, Tomislav Karadzici, privind preluarea conducerii tehnice a reprezentativei Serbiei, urmand ca decizia sa fie validata de Comitetul Executiv al forului de la Belgrad.

"Acum sunt la Timisoara, pentru a rezolva niste probleme aici. Pentru mine, totul este foarte clar: Serbia nu poate fi refuzata! Visul oricarui antrenor este de a antrena intr-o zi cea mai buna echipa din tara sa. Ii cunosc pe multi dintre jucatorii actuali din perioada in care antrenam echipa de tineret. Sunt baieti buni, jucatori buni, de succes la echipele lor. Toata lumea stie ca avem o echipa capabila de rezultate bune", a afirmat Petrovici pentru publicatia citata.

El il va inlocui la echipa nationala a Serbiei pe Radomir Antici, care isi va rezilia contractul in urma rezulatelor slabe ale formatiei din ultimul timp.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!