Contra, noul antrenor al Timisoarei! "Un antrenor al Banatului fidelizeaza suporterii"

Contra s-a inteles cu oficialii Timisoarei pentru preluarea postului de antrenor. Vladimir Petrovici a declarat ca a ajuns la un acord cu presedintele federatiei sarbe, Tomislav Karadzici, privind preluarea conducerii tehnice a nationalei Serbiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Septembrie 2010, 13:54
Data actualizarii: Luni 13 Septembrie 2010, 14:48

"Daca Petrovici pleaca la nationala Serbiei, avem variante pentru postul de antrenor.", declarau ieri oficialii Timisoarei.

Cosmin Contra va fi noul tehnician al Timisoarei, insa Marian Iancu spune ca va face maine anuntul oficial.

"Poli Timisoara este echipa Banatului, iar in interiorul ei trebuie sa se vada jucatorii din pepiniera, conducatori, capitani produsi ai Banatului, daca se poate sa avem si antrenor al Banatului pentru a putea fideliza suporterii, pentru ca este o echipa care nu poate sa aibe viata fara suporteri", a declarat Marian Iancu la Sport.ro.

Antrenorul Timisoarei, Vladimir Petrovici, a declarat ca a ajuns la un acord cu presedintele federatiei sarbe, Tomislav Karadzici, privind preluarea conducerii tehnice a reprezentativei Serbiei si ca asteapta sa fie validat de Comitetul Executiv al forului de la Belgrad, informeaza blic.rs.

"Acum sunt la Timisoara, pentru a rezolva niste probleme aici. Pentru mine, totul este foarte clar: Serbia nu poate fi refuzata! Visul oricarui antrenor este de a antrena intr-o zi cea mai buna echipa din tara sa. Ii cunosc pe multi dintre jucatorii actuali din perioada in care antrenam echipa de tineret. Sunt baieti buni, jucatori buni, de succes la echipele lor. Toata lumea stie ca avem o echipa capabila de rezultate bune", a afirmat Petrovici.

El il va inlocui la echipa nationala a Serbiei pe Radomir Antici, care isi va rezilia contractul in urma rezulatelor slabe ale formatiei din ultimul timp.

Ramai pentru amanunte!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!