Liga 1

Continuă scandalul Todoran - Crețu: „A uitat să ne spună echipa! Ne punea invers” Ce le-ar fi spus jucătorul apropiaților

Un adevarat conflict al declarațiilor este în plină desfășurare!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 25 August 2021, 10:56
Data actualizarii: Miercuri 25 August 2021, 11:00

Totul a plecat de la declarația lui Valentin Crețu de la finalul meciului cu Sepsi, 1-1, când l-a atacat pe fostul antrenor, Dinu Todoran, pentru modul în care echipa se antrena, punctând că mai mult se statea la sesiunile de pregătire. 

Tehnicianul s-a simțit atacat și i-a oferit replica lui Crețu, în direct la „Ora exactă în sport”, fapt ce a dus la o altă reacție din partea jucătorului. Acesta le-ar fi spus apropiaților mai multe detalii de la sesiunile de antrenament și din perioada lui Todoran la echipă, lansând noi atacuri la adresa antrenorului, anunță Fanatik

  • Continuă scandalul Todoran - Crețu: „A uitat să ne spună echipa! Ne punea invers” Ce le-ar fi spus jucătorul apropiaților

„De mine poate să spună că sunt slab, urât, dar m-a deranjat că a mințit în ultimul hal. Noi nu făceam un tactic, nu făceam traseu de joc, nu făceam nimic. M-a durut că a mințit.

Ce să te pui cu el, că e mare antrenor… El n-a făcut niciodată centrări cu manechine. Era bătaie de joc. El ne punea invers pe tablă, ne încurca tot timpul.

La ședința tehnică, dinaintea meciului cu Karagandy, a uitat să pună echipa și fazele fixe. La Buzău, cât au putut ăia o repriză, nici nu știu dacă am dat un șut pe poartă, dar am rezolvat jocul în a doua repriză, pentru că nu mai puteau ăia.

Se vede câtă răutate are în el, eu n-am spus de el că e slab. Odată, ne-a zis «automat mută aici» de șase ori, încontinuu, același lucru. La el, adversarii erau slabi, iar noi eram cei mai buni, atâta zicea. Zicea că, dacă se uită la CFR, când lovesc ăia mingea, plânge. Cu oricare jucam, ei erau slabi, noi eram cei mai buni. M-am închinat”, le-ar fi spus Crețu apropiaților. 

„Avea două-trei cuvinte!” 
 

Atacurile nu s-au oprit aici. Jucătorul de la FCSB le-a spus apropiaților săi că toți jucătorii din vestiar erau șocați de ce se întâmpla la echipă. Mai mult, acesta l-a comparat pe Todoran cu fostul antrenor, Toni Petrea. 

„Jucătorii vorbeau despre faptul că nu se poate așa ceva. De asta mor de oftică, că nu e nimic adevărat din ce a zis. Cum să minți în halul ăsta? Dacă noi nu am făcut finalizare cu manechin, are curaj să pună mâna pe biblie și să jure? Foarte urât a vorbit. Un antrenor nu putea să vorbească așa. Eu nu am vorbit la adresa lui, am spus realitatea. Nici la juniori nu poți să faci aceste greșeli.

Avea două-trei cuvinte. Cum ne întâlneam, spunea «bună ziua, în primul rând», greșeală gramaticală. «Bună ziua, în primul rând. Sincer vă spun, sunteți buni. Totul depinde de noi» și nu mai știu, mai avea un cuvânt. Avea două-trei cuvinte, cum să iei titlul cu el? Nu ne venea să credem.

Toni Petrea este zece clase peste el. Un om din staff-ul lui spunea că nu poate să-l asculte, că își bagă mâinile la urechi. Nu cred că am văzut un antrenor care să declare așa ceva despre un jucător.”, au fost cuvintele jucatorului. 

„A uitat să pună echipa cu Karagandy!” 
 

„Mă deranjează că a mințit. Am avut meci la Karagandy și a uitat să pună echipa și fazele fixe, în meci de Europa. Păi, dacă tu, antrenorul, uiți, jucătorul ăla cum să mai intre pe teren, ce să mai facă? Ne punea invers pe tablă. Pe mine mă punea în stânga, pe Cordea îl punea în stânga, când el era în dreapta. Așa se întâmpla la fiecare ședință.

Înaintea meciului cu Karagandy, a uitat să ne spună primul «11» și fazele fixe. Nu-mi aduc aminte de altul în cariera mea, e unic. Noi, cu Petrea, eram piesă, eram șmecheri, chiar făcea antrenamente foarte bune”, a fost concluzia. 

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies