Constantin: "Burdujan si Ratiu s-au imbrancit si s-au injurat"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 August 2007, 15:31
Data actualizarii: Luni 27 August 2007, 15:31
BURDUJAN SI RATIU S-AU BATUT LA VESTIARE

Derby-ul dintre Poli Timisoara si Rapid a continuat si la vestiare. Gheorghe Constantin a dezvaluit ca jucatorii Lucian Burdujan si Alin Ratiu au fost implicati intr-o bataie in drumul spre vestiare. Jucatorul rapidist a explicat ca cearta dintre el si Ratiu a pornit de la o impingere in careu, fundasul banatean reprosandu-i ca trage de timp.

"Incindentele de la acest meci au continuat si la final, mai exact pe culoar, la iesirea de pe teren. Burdujan si Ratiu s-au bruscat, s-au imbrancit si s-au injurat, iar Erdei mi-a zis ca le-a retinut carnetele si vor fi judecati de Comisia de Disciplina. El a mentionat totul in raportul de arbitraj, iar acum urmeaza sa suporte consecintele", a spus Constantin.

Atacantul Lucian Burdujan a negat conflictul de la vestiare, spunand ca nu s-a batut cu Ratiu. "Au fost niste vorbe aruncate asa, la nervi, dar nu s-a intamplat nimic. Nu l-am lovit, si nici el pe mine. Nu stiu de ce mi-a oprit arbitrul carnetul. A vrut si el sa se dea important cred. Dar nu s-a intamplat nimic intre noi doi", a declarat  Burdujan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!