Conducătorii de la FCSB, acuzați că-l "toacă" pe Dorin Rotariu

Dorin Rotariu FCSB Superliga Dorin Rotariu a semnat în această toamnă cu FCSB / Foto: Sport Pictures.
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 08:31
Data actualizarii: Vineri 10 Noiembrie 2023, 08:49

Probleme fără sfârșit la FCSB, deși e pe primul loc în clasament la finalul turului sezonului regular.

Dorin Rotariu a fost transferat luna trecută de FCSB după ce și-a reziliat în iunie contractul cu Ludogorets și, după ce a avut mai multe negocieri cu echipe din străinătate, timișoreanul în vârstă de 28 de ani a ales FCSB. Echipa care l-a dorit de mai mulți ani pe internaționalul cu 10 selecții l-a convins pe atacant și datorită unui salariu consistent, de 20.000 de euro lunar. 

După ce a jucat puțin la FCSB și nu a impresionat, Gigi Becali, în stilul său caracteristic, l-a criticat pe Rotariu și a spus că renunță la el. Îi plătește salariile pe un sezon pentru că s-ar fi convins! Pe aceeași linie a mers și managerul general, gălățeanul Mihai Stoica. Acuzele au apărut după ce Rotariu a fost introdus vârf în locul lui Andrea Compagno în a doua repriză a partidei din etapa a 15-a, FCSB - Rapid 1-2, meci în care Florinel Coman s-a plâns că nu are cu cine pasa. 

  • Dorin Rotariu

Conducătorii de la FCSB, acuzați că-l "toacă" pe Dorin Rotariu

Foști conducători la echipe din Liga 1, Narcis Răducan și Florin Prunea susțin că problema e la conducătorii de la FCSB, care l-au băgat pe Rotariu într-un malaxor al criticilor deși a jucat foarte puțin și nu a avut timp să-și arate calitățile. 

”Eu spun că problema nu a fost la Rotariu, ci la staff-ul FCSB-ului. Sigur, contează și părerea jucătorului, dar responsabilitatea e a staff-ului. A fost trimis prea repede în echipă. Una e un antrenament și alta e un meci oficial”, a declarat Narcis Răducan, potrivit Digisport.

”I se forțează mâna să plece. Te uiți, vezi de când nu a mai jucat un meci oficial. Puneau mâna pe un telefon și întrebau ce se întâmplă cu el. Reproșul e făcut ca să plece băiatul de acolo. Tu, conducător, ți-ai atacat vreodată un jucător public așa?”, a spus și Florin Prunea, pentru sursa mai sus menționată.

  • 10 selecții are Rotariu la națională 
  • 500.000 de euro e cota de piață a timișoreanului
  • FCSB e pe primul loc la finalul turului sezonului regular 
  • Rotariu nu a marcat pentru FCSB de când a fost transferat de vicecampioană
  • 2015 e ultimul an în care FCSB a cucerit titlul

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!