Liga 1

Conditiile in care Al Ittihad va ANULA contractele lui Sanmartean si Szukala. Ce sunt obligati sa faca stelistii in retur

Szukala si Sanmartean vor ramane la Steaua mai mult ca sigur pana in vara. Stelistii nu s-au inteles la bani cu arabii sa il lase sa plece de pe acum la Al Ittihad.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 09:15
Data actualizarii: Sambata 10 Ianuarie 2015, 21:06

Szukala si Sanmartean sunt insa sub o mare presiune in acest retur de campionat. Conform intelegerii dintre jucatori si Al Ittihad, echipa lui Piturca, daca se vor prezenta la vizita medicala din vara accidentati, contractele se vor anula.

Aceasta este clauza pe care antrenorul lui Al Ittihad a impus-o celor doi, scrie Gazeta Sporturilor. Asta inseamna ca Szukala si Sanmartean sa se protejeze cu mare atentie in returul de campionat si in meciurile ramase din Cupa Romaniei si Cupa Ligii.

Situatia ridica semne de intrebare: vor evita cei doi jucatori sa se mai implice la fel de tare, pentru a nu suferi accidentari?

"Si eu am fost fotbalist. Toata cariera mea nu m-am gandit vreodata ca pot sa pierd un contract si ca nu trebuie sa ma intrebuintez. Jucatorii de valoare intra pe teren si joaca la cel mai inalt nivel", a declarat Victor Piturca.

Modifică setările cookies