Steaua Dinamo Ionut Chirila Superliga

Concluzii alarmante pentru Steaua? "Obositi si fara idei! N-au fost conectati la meci!" La ce trebuie sa lucreze Reghecampf urgent:

►Superfotbal si megabatai in MMArtie la Sport.ro! 15:30 Feyenoord - Ajax, 18:30 MMA: BanKOuri cu olteni si 20:30 Special "Mutu de pe Oana Street", live de la Ploiesti!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Martie 2014, 13:01
Data actualizarii: Duminica 02 Martie 2014, 13:06

Steaua 1-1 Dinamo, in primul derby al lui 2014 | Ionut Chirila, antrenorul Concordiei Chiajna, cel care a pierdut de doua ori in fata Stelei in acest debut de an competitional, a vorbit la finalul partidei, facand, in stilu-i caracteristic, o analiza a partidei.

Antrenorul Concordiei a urmarit din tribuna derby-ul din Ghencea si a tras mai multe concluzii la final, acesta declarand ca stelistii au intrat mult prea siguri de victorie.

"Dinamo e o echipa care, atat cat a stiut sa joace, a jucat bine. O echipa bine pregatita fizic, bine organizata si a intalnit o Steaua lipsita de prospetime mult mai mult decat altadata. Steaua este o echipa care creaza superioritatea numerica pe toate zonele de teren si face o risipa de efort extraordinara, s-au consumat mult in prima repriza si faptul ca nu au resuit sa marcheze i-a costat enorm. Trecand timpul, Dinamo a prins curaj, si-a dat seama ca poate obtine un rezultat bun, a jucat pe contre, a jucat bine pe faza de contraatac, pe spatii libere. Puteau efectiv sa mai marcheze inca un gol. Per total, e un rezultat just, pentru ca Steaua a construit foarte mult, a construit atacuri pozitionale, Dinamo a jucat pe contre, e un rezultat echitabil", si-a inceput Chirila discursul.

In continuare, acesta a vorbit si despre diferentele dintre echipa sa, care a pierdut de doua ori la scor in fata Stelei, si Dinamo: "Ce a avut Dinamo si nu a avut Chiajna? A avut de toate!"

"Stoican si-a dat seama ca are o echipa inferioara din punct de vedere al aportului ofensiv, ca trebuie sa se inchida, sa micsoreze spatiile, sa stea foarte bine in teren. A inchis foarte bine o Steaua care a fost lipsita de prospetime. Mi s-a parut a fi obosita si psihic si fizic. S-a vazut si lipsa de idei a jucatorilor Stelei in faza ofensiva.

S-a creat multa presiune, s-a spus ca Steaua o sa castige la patru-cinci goluri diferenta, probabil asta i-a si deconectat putin pe jucatori. Au plecat ca favoriti net si atunci Dinamo s-a ambitionat mult sa faca un rezultat bun in Ghencea. Dinamo nu a facut presing, a stat bine in teren, a fost o echipa proaspata si harnica. Si-a dat seama ca atat poate si a jucat de nota 9 plus. Dinamo a avut de toate, in comparatie cu Chiajna - valoarea individuala a jucatorilor, traditie, istorie, o galerie frenetica", a mai spus acesta.

La final, Ionut Chirila a spus ca meciurile din Cupa cu siguranta nu vor semana cu cel din campionat: "In Cupa e un alt joc, alta competitie, acolo si Dinamo va trebui sa joace la castig. Cupa e o competitie cu totul si cu totul speciala", a incheiat acesta, nu inainte sa spuna ca, daca era antrenorul lui Dinamo, facea infarct la penalty-ul lui Dragos Grigore :)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!