Coman: "Dinamo e favorita insa sper sa castigam Supercupa"

COMAN VREA SUPERCUPA DAR CREDE CA VA FI GREU
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Iulie 2007, 12:21
Data actualizarii: Marti 24 Iulie 2007, 12:21
Portarul Rapidului si al echipei nationale, Dani Coman, a declarat ca in ciuda faptului ca Dinamo este favorita din cauza rezultatelor si transferurilor reusite in aceasta vara, Rapid are sansa sa pentru castigarea Supercupei Romaniei:

"Daca e sa ne luam dupa achizitiile pe care le-au facut in aceasta vara si dupa rezultatele pe care le-au obtinut, cred ca e normal sa fie considerati favoriti. Noi insa avem sansa noastra si ne dorim foarte mult sa castigam acest trofeu. Am facut si noi transferuri, ne-am intarit cu jucatori valorosi si trebuie sa credem intr-o victorie. Nu stiu inca ce prima ni se va oferi, insa, cel putin pentru mine, banii nu sunt atat de importanti!
Mai important este trofeul si ne dorim sa castigam Supercupa, chiar daca suntem creditati cu sansa a doua", a spus Coman, care l-a laudat pe viitorul sau adversar din Supercupa, Ianis Zicu: "Ianis este un jucator exceptional, cu niste calitati deosebite. Bineinteles ca este foarte dificil sa evoluezi impotriva unui fotbalist de valoarea lui. Oricum, nu este numai el, la Dinamo sunt multi jucatori foarte buni. Vom avea un meci extrem de dificil, asta e indiscutabil, dar trebuie sa ne jucam sansa", a mai spus Coman in Atac.

Modifică setările cookies